@marrr, sunt experta in a lua pastilele Augumentin. Am luat la viata mea foarte multe!
Le poti inghiti cu MUUUUULTA apa; le poti pisa, le poti rupe in doua si sa inghiti jumatatea cu MUULTA apa; bea apa inainte de a lua pastila si apoi inghite pastila cu apa.
Ah... Păi poţi să le pui în cerul gurii, si apoi să le înghiţi. Sau să le pisezi într-o lingură şi să le dai pe gât cu apă.
Stiu cum este. Eu trebuia sa inghit ditamai pastila de. ceva cu a. augmentin parca:-s Inainte luam numai siropuri sau pisam pastilele. Am avut sinuzita si am scapat de ea cu augmentin. Nu le pisam, doar le spargeam in multe bucatele(trebuie taiate cu cutitul). Stateam cam o ora sa le iau pe toate erau vreo 10 si nu suportam cand venea ora de pastile.:-s le luam pe fiecare in parte cu multa, multa apa. Odata am incercat sa le iau si cu iaurt de baut si a functionat, dar iaurt din acela nu mai mananc in viata mea
) imi trezeste amintiri neplacute, intelegi
Eu le luam cu apa sau cu ceai, suc ceva . sau le dizolvam intr-o bautura
succes
Am aceeasi problema de cand ma stiu de fapt la inceput pana ma reobisnuiesc cu inghititul imi vine sa le scuip cu tot cu mancarea dinainte. Daca n-ai ceva grav nu le lua. Eu si cand am avut maseaua umflata n-am luat prea multe pentru dezinfectare... le bagam in gaurile de la robinet ca sa ma scap... dar daca le arunci pe gat trebuie sa iti mearga. Oricum e un chin.
Ia-le cu apa ...sau daca nu cu apa... uda-ti intai gatul cu apa si apoi da-i drumu la vale
din pacate nu te pot ajuta.asa sunt si eu.mai ales ca trebuie sa iau niste pastile foarte alunecoase[calciu] si nu il pot inghiti
Nici eu nu puteam sa înghit pastilele întregi, stoarce jumătate de lămâie in paharul cu apa. La mine funcționează de fiecare data.
Poti sa iti ungi cu o lingurita gatul cu miere si apoi inghiti cu apa pastila crede-ma functioneaza!
anonim_4396 întreabă: