| PerfectDefect a întrebat:

Cum pot inghiti pastile? am incercat tot le-am indesat in mancare le-am aruncat pe gat dar tot raman.Doctorul; zice ca trebuie inghitite intregi iar pastila este f mare.VA ROG ajutati-ma!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
| Tourniquet a răspuns:

@marrr, sunt experta in a lua pastilele Augumentin. Am luat la viata mea foarte multe! laughing
Le poti inghiti cu MUUUUULTA apa; le poti pisa, le poti rupe in doua si sa inghiti jumatatea cu MUULTA apa; bea apa inainte de a lua pastila si apoi inghite pastila cu apa.

| missbee a răspuns:

Ah... Păi poţi să le pui în cerul gurii, si apoi să le înghiţi. Sau să le pisezi într-o lingură şi să le dai pe gât cu apă.

| marrr a răspuns:

Stiu cum este. Eu trebuia sa inghit ditamai pastila de. ceva cu a. augmentin parca:-s Inainte luam numai siropuri sau pisam pastilele. Am avut sinuzita si am scapat de ea cu augmentin. Nu le pisam, doar le spargeam in multe bucatele(trebuie taiate cu cutitul). Stateam cam o ora sa le iau pe toatelaughing erau vreo 10 si nu suportam cand venea ora de pastile.:-s le luam pe fiecare in parte cu multa, multa apa. Odata am incercat sa le iau si cu iaurt de baut si a functionat, dar iaurt din acela nu mai mananc in viata mealaughing) imi trezeste amintiri neplacute, intelegihappy

| Live.Laugh.Love a răspuns:

Eu le luam cu apa sau cu ceai, suc ceva laughing. sau le dizolvam intr-o bautura
succes

| ThePoet a răspuns:

Am aceeasi problema de cand ma stiu de fapt la inceput pana ma reobisnuiesc cu inghititul imi vine sa le scuip cu tot cu mancarea dinainte. Daca n-ai ceva grav nu le lua. Eu si cand am avut maseaua umflata n-am luat prea multe pentru dezinfectare... le bagam in gaurile de la robinet ca sa ma scap... dar daca le arunci pe gat trebuie sa iti mearga. Oricum e un chin.

| Alex_9605 a răspuns:

Rupe pastila in bucatele mai mici

| thelastc a răspuns:

Ia-le cu apa ...sau daca nu cu apa... uda-ti intai gatul cu apa si apoi da-i drumu la vale laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cu apa sau depinde daca sunt capsule le poti desface si ti le pui in apa (acel praf) apoi o inghiti eu le iau si goale ca nu mi-e greu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am avut aceasta problema! Am rezolvat-o simplu! Luam pastilele cu gem! Intr-o lingura/lingurita cu gem bagi pastila si o inghiti pur si simplu! la mine a functionat perfect cu orice tip de pastila!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.Primul pas este sa iti uzi gatul, al 2 lea sa pui pastila in gura apoi repede bei nisteapa dar daca nu s-a dus la val lasa capul pe spate cu pastila in gura si bea apa:d bine pa

| RainBow_2697 a răspuns:

crying din pacate nu te pot ajuta.asa sunt si eu.mai ales ca trebuie sa iau niste pastile foarte alunecoase[calciu] si nu il pot inghiticrying

| Pockett_Polly_1994 a răspuns:

Nici eu nu puteam sa înghit pastilele întregi, stoarce jumătate de lămâie in paharul cu apa. La mine funcționează de fiecare data.

| tania_7031 a răspuns:

Poti sa iti ungi cu o lingurita gatul cu miere si apoi inghiti cu apa pastila crede-ma functioneaza!