Fa-ti masca cu galbenus de ou sau freacate cu malai pe fata ( pui intr-un bol mic niste malai si putina apa ca sa se inmoaie. amesteci un pic si te freci pe fata. dupa te clatesti cu apa)
. eu fac asta de ceva timp si vad ca nu mi-a aparut nimic pe fata
Si eu am avut probleme cu cosurile, am fost si la dermatoloc care m-a pus sa tin regim si mi-a dat tot felul de prosti din care mi-au iesit mai multi, in loc sa-i reduca.O prietena de familie m-a sfatuit ca in fiecare dimineata si seara sa ma spal cu ceai de bubuioc dupa care sa ma dau cu crema de ras Palmolive cu mentol sa o las sa actioneze 1 min sau 2 (sa nu o lasi mai mult ca te arde, am patit-o...
) dupa care sa ma spal din nou cu ceai. Va dura 1 saptamna cel mult 2 pana sa se vada rezultatul.Eu fac lucrul asta de apropae un an si nu mai am nimic pe fata. Sper ca te-am ajutat
Pentru cosuri iti recomand Skinoren gel, Retin A, Brevoxyl sau Isotrexin Gel. Sunt destul de bune, important e sa le combini cu un tratament interior sa iei ceva pastile doxicilina, unidox, vitamina a, e. Iti recomand un dermatolog ca sa iti dea un tratament personalizat.
Du-te si ia de la farmacie saput pentru fata de la SebaMed si o solutie tonica pentru cosuri de la Garnier: Pure Active. Dimineata si seara te speli cu acel sapun, dupa care iti dau cu lotiunea tonica.