anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot scapa de durerea de burta?!? FundiTssaa...:;:; xrepede va rog.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| lidiaioana a răspuns:

Buna! Cauta aici:http://www.clicksanatate.ro/......de-stomac.
Sper ca te-am ajutat!

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ceai de mușețel/mentă.
Pa, pa.

| ioska a răspuns:

Pui ceva cald pe burta-daca ai colica
insa daca tii se accentueaza durerea la caldura inseamna ca ai apendicita
daca esti pe ciclu nu stiu

| flor31 a răspuns:

Bea ibuprofen.

| anaid2008 a răspuns:

Pune-ti o sticla de apa calda pe burta si sta sub patura...asta daca nu ti-e foate caldlaughing

| Kiddadx a răspuns:

Nospa... ii cel mai bun. funda?

| Nebunatika3Fetitza a răspuns:

Pt durere de burta ia un NO-SPA big grin funda?

| irina_2785 a răspuns:

Draguta daca esti pe ciclu foloseste ibuprofen sau in cel mai rau caz daca nu ai pastile pune intr-un bidon apa calda chiar fierbinte(cat poti suporta) si tine pe burta sau o baie calda ar fi cea mai buna :*

| froxanaf a răspuns:

Buna eu am fost operata de apendicita si nu stiam ca am asa ceva am crezut ca imi vine si am pus apa calda...Cand am ajuns la spital cu febra de 40grade mi-au spus medici ca daca esti pe stop si te doare burta este foarte rau sa-ti pyi apa calda la burta deoarece inflameaza si te doare si mai tare cuburile de gheata sau apa inghetata intr-o sticla invelita intr-un prosopel(sa nu fie prea rece) pusa in zona unde te doare calmeaza si mascheaza zona... funda pls :X:X:X sper sa te ajute sfatul meu si sa te faci bine pup