Toata apa care curge pe robinet indiferent ca este camin sau bloc de apartamente este filtrata deci e potabila.
Buna dimineata, de obicei apa care ajunge la noi in casa, chiar daca stai la camin trece printr-o serie de procese tehnologice(tratata, decantata, filtrata)cei care spun ca nu este buna de consumat o spun ca au fite si vor sa consume apa plata sau minerala, deci apa este potabila, unde exista apa nepotabila legal trebuie sa fie avizat.
Apa este potabila de la robinet, eu o beau de cand sunt mica. Cu toate astea, in ultimii ani, nu mai are acelasi gust.este absolut groaznica si o spun fara fite, doar de unde m-am adapat atatia ani? daca chiar nu suporti sa o bei, cumpara apa plata...sau exista filtre pe care le poti instala direct la robinetul tau si ti le mai decanteaza inca o data... o sa imi iau si eu unul.
Cred ca puritatea apei este influentata si de vechimea tevilor care dupa ani de zile incep sa au depuneri. dar totusi cred ca nu exista o problema in asta. poti sa bei linstit. cred ca in proportie de 90% e ok
Cred ca puritatea apei este influentata si de vechimea tevilor care dupa ani de zile incep sa au depuneri .dar totusi cred ca nu exista o problema in asta .poti sa bei linstit .cred ca in proportie de 90% e ok
couleur_aura întreabă:
Laura022 întreabă: