Nu trebuie sa-ti fie rusine. Poate i-ai luat chiar de la coafor sau ai purtat o palarie sau o caciula care nu era a ta. Sau de la o perna straina. Nu e o rusine, oricum. Se poate intampla oricui. Intreaba farmacistul si iti va da o lotiune speciala cu care scapi de paduchi intr-o singura zi. Succes!
Toata lumea zice de gaz ca ar fi cel mai bun dar nu gasesc pe nicaieri va rog ajutati-ma nu-mi vine sa cred ca mi s-a intamplat asa ceva ma spal pe cap de 3 ori pe saptamana.Am luat pedex de la farmacie dar au disparut doar paduchii oualele au ramas... daca solutia le-ar fi omorat nu ar fi treuit sa cada si ele?
(pls help...
Sincera sa fiu eu niciodata nu am avut pediculoza. dar o prietena de-a mea, cu multi ani in urma m-a rugat sa ii fac parul cand sa ma uit pe gat i-am vazut 2 paducghi mari. ea m-a intrebat cum poate sa scape de ei.eu i-am zis ca otetul e bun pentru pediculoza.prima data trebuie sa iti pui otet pe par. apoi iti pui o punga in cap, o tii jumatate de ora, apoi te speli cu sampon sper ca raspunsul meu sa-ti fie de folos!
De paduchi nu scapi prea usor.cred ca am incercat toate produsele de la farmacie cu dr.soleil,pedex,mam spalat cu otet, si cu gaz si inca mai am paduchi.
)moram incercat si cu albusurile de ou dar nu merge am crezut ca raman fara par.
Multumesc mult tuturor. pana ce am cuparat o lotiune speciala pentru paduchi de la farmacie am folosit otet...sa stiti ca este fff folositor daca nu ai o lotiune speciala... apoi am folosit BALSAMUL PEDEX...VA RECOMAND ...CU INCREDERE...eu acum am scapat de paduchi cu ajutorul lotiunii si al otetului...SUCCES
Salut, lucrez intr-un domeniu in care e destul de normal sa iei paduchi si nu ni se mai pare ceva iesit din comun. Cand gasim paduchi ne spalam bine cu un sampon special (avem mult, in cantitati industriale) ultima limpezire o facem cu apa cu otet, apoi intindem parul cu placa(insistand la radacini) si mai apoi ne pieptanam cu un piaptan special, cu dinti desi... daca nu aveti piaptan va ajuta cineva sa scoateti lindinii manual, dar acestia mor si cad singuri de obicei, dupa utilizarea placii la temperatura maxima
Nu trebuie sa iti fie rusine. Eu tocmai ma tratez... i-am luat din Cluj din caminele de studenti. Cel mai bun este petrolul... dar este cam greu de gasit ca sa cumperi. Sa nu cumperi sampon de la farmacie impotriva paduchilor pentru ca nu are nici un efect(mai mult... ii hraneste), nici balsam(n-are nici un efect-tocmai l-am folosit pe degeaba). Eu folosesc acum un spray care este foarte bun. Se numeste ESCENTI, costa in jur de 20 lei. Omoara ouale de paduchi si le face si sa alunece pe firul de par deci is usor de inlaturat la spalare. In plus de asta foloseste un piaptene special cu dintii foarte apropiati. Si spala absolut toate hainele pe care le-ai purtat, in special lenjeria de pat, si calca-le. Sper sa-ti fie de folos.Eu de o zi ma tratez si am scapat de ei, dar pentru orice eventualitate mai urmez tratamentul cateva zile.
anonim_4396 întreabă: