anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum poti sa scapi de paduchi? Nu stiu cui sa ma adresez, imi este atat de rusine si nici nu stiu de unde i-am luat! help!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AlinaBulina a răspuns:

Nu trebuie sa-ti fie rusine. Poate i-ai luat chiar de la coafor sau ai purtat o palarie sau o caciula care nu era a ta. Sau de la o perna straina. Nu e o rusine, oricum. Se poate intampla oricui. Intreaba farmacistul si iti va da o lotiune speciala cu care scapi de paduchi intr-o singura zi. Succes!

155 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu am descoperit ca am paduchi dar dupa vreo doua zile de cand i-am primit de la scoala sunt foarte greu de vazut si mama sa straduit sa ii vada dar nu a reusit pina caind a prins unul. eu m-am dat cu spray de muste dar nu a mers apoi cu toata rusinea m-am dea cu sampon de animale am crezut ca am scapat insa ouale au ramas si sunt foarte rezistente acum incerc cu otet sper sa mearga eu iti dau un sfat sa fii atenta ca e foarte usor sa zici ca ai scapat insa te inseli ouale ramin pe par si se dezvolta dar sa stii ca daca crezi ca i-ai luat de la animalele de companie te inseli fiind ca am citit si paduchi de animale nu stau pe oameni. SUCCES!

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie de la Pedex si Parasitose mi-au murit atat paduchii cat si ouale. M.am dat cu ambele intr. o zi, apoi peste 3 zile din nou cu Parasidose (dar pe atunci nu i.am mai avut).
De la animale de companie nu ai cum sa iei. Ei au purici, nu paduchi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te intinzi bine cu placa... n-au cum sa nu moara la 200 de grade...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cu ajutorul uleiului de masline

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In 2 luni am luat de 3 ori paduchi, cel mai probabil din autobuz sau coafor. Prima data am scapat de el cu gaz, dupa o luna au revenit, m-am spalat iar cu gaz dar dupa o saptamana tot mai sunt. Am fost la toate farmaciile din oras, dar farmacistele abia daca au auzit de ceva contra paduchilor. Ce sa fac?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cu pedex este foarte bune

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poti scapa de ei cu un sampon pentru padunchi.de dai cu el, iti pui o punga de plastic pe cap si stai cat timp poti sa rezisti{pentru ca o sa te usture putin}si apoi te speli bine pe cap, apoi iti pui in pat sau unde vrei u un prosop sau ceva alb si dai cu pieptenele adanc si iti va cade paduchi.pana dimineata ei trebuie sa dispara. daca nu merge icerca cu maioneza. daca nici asa nu merge du-te la medic.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am luat paduchii de la scoala, sau d ela o colega care dormea frecvent la mine. am descoperit dupa multe scarpinari in cap. ii aveam de mult. ca ei cresc in 3-4 saptamani. culmea ca mama e medic dar din cauza culorii mele de par nu i-a putut observa din prima. cand mi-am dat seama d ece am in cap, m-am spalat cu otet. o cantitate de o canaturnata in cap si tinut asa cam jumate o ora. au iesit paduchii, in jur de 18 dar aveam capul plimd de lindini (oua). a doua zi mi-al luat un **** de sampon Dr Soleil e alb cu roz ( fata) dar n-a facut o branza. nu dati banii degeaba pe el. m-am dat de 2 ori in 5 zile, fara niciun rezultat, treminand flconul. dupa, exaspertata m-am vopsit. lucru bun: a omorat TOATE lindinile, dar paduchii proaspeti iesiti s-au ascuns la radacina parului si n-au murit. Cand am vazut asta, am repetat operatiunea cu otetul, dand roade si de asta data si gasind inca 9. Dupa asta nu mai aveam mancarimi, dar facusem deja comandaa la o solutie din franta Parasidose, cei drept foarte buna, cu un pieptene de metal cu dintii foarte apropiati, ia si matreata din par. cu el m-am dat de 3 ori, doar preventiv. Dar totusi daca vrei sa scapati, vopseste-te ca sa scapi de oua si dupa date cu otet ca s ascapi d epaduchi, sau cumpara-ti Parasidose. e in gen 30 lei. dra merita toti bani. Bafta la curatat, tuturor "norcoaselor" acre i-ati capatat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Impotriva paduchilor dati cu motorina de doua zile la rand si apoi mai dati peste o saptamana si nu o sa mai aveti niciunul.va spun eu ca functioneaza

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Va zic eu petrolu ii o prostie si mai ales sa stai cu el de dimineata pana seara am incercat si eu si m-am ars toata deci va sfatuiesc sa lasati petrolu doar vre 30 de min

| adeaconitei a răspuns:

Mama m-a dat cu gaz, otet si cu sprei de muste dimineata toate la un loc el a omorat n toate lindinele dupa care mama m-a curatat de cele moarte

| M3lania a răspuns:

Folosind spirt. happy

| Cristina_6745 a răspuns:

Sa nu-ti fie rusine ii ceva normal.Du-te la farmacisti si spune-i ce ai si el te va ajuta.Bafta

| mara_3266 a răspuns:

Deci nu trebuie sa iti fie rusine paduchi sunt ca tantari dispar daca te tratezi eu te sfatuiesc sa mergi la farmacie sa intrebi daca are gaz sau orice alt sampon bun si o sa vezi rezultatul bafta

| anonima_6226 a răspuns:

Da,si eu am paduchi si am incercat tot felul de solutii. Am cumparat de la farmacie un sampon dar nu a mers, adevarul este ca inca mai trebuie sa il aplic de inca cateva ori si mama ma cauta in fiecare zi si imi ia ouale.Si am folosit si petrol dar nu a mers.chiar nu stiu ce sa mai fac pentru ca se pare ca nici cu samponul acesta nu prea merge.

| qqYYDDzzOOrree a răspuns:

Spuneti-mi si mie va rog eu dint toata inima dati-mi un sat sau un tratament! HELP!

| mioo a răspuns (pentru anonim_4396):

Oare o merge pentru ca si eu am luat nu stu de unde pe baiatu meu l-am scapat dar mai trebuie sa fac si eu la mine e mai greu pentru ca am parul foarte des si mare oare o merge

| WeCantStop a răspuns:

Exista la farmacii un spray numit Paranix. Este foarte bun si cu rezultate excelente.Chiar daca costa 37 de lei, rezultatele sunt bune. Dar s-ar putea ca parulsa ramana uleios putin timp (2-3 zile ). happy

| CriStiNa_2000 a răspuns:

Degeaba te duci la farmacii. stiu pe cineva care tot asa a avut, a luat tot felul de produse de la farmacie. fara rezultat happydaca ai oua sau liendeni trebuiesc fiecare adunati cu mana happy gazul si orice altceva decat ii omoara nu ii da si jos din par. ei raman acolo si invine in cateva zile.

| Betty_7796 a răspuns:

Nu trebuie sa-ti fie rusine. Exista o solutie speciala la farmacie care te scapa de paduchi sau de lindini. Chiar intr-o zi. happy

| DianaAnonim a răspuns:

NU Folosi produsele de la farmaciiwinkingwinkingNu te ajuta cu nimic!
cel mai bine,petrol
si dupa daca vrei sati cada ouale (lindinii) bati bine albus de ou si til intinzi pe tot parul, dupa ce se intaraste clatesti si te speli pe cap cu sampon, normal.
Sigur chestia cu ou ai mai auzito! Crede-ma! e buna! Si oul face bine la parwinking
Succes!

| Cocolette_Collette_1975 a răspuns:

Buna! sunt disperat ca sunt plin de paduchi. va rog o solutie mai batraneasca, ca de farmacii sunt satul. am auzit ceva de motorina...ce ziceti merge? mii de multumiri!

| ccppoo a răspuns (pentru anonim_4396):

La inceput lasi sa se intareasca apoi te speli pe cap si apoi o scoti?

| ccppoo a răspuns:

Acum e iarna! trebuie sa iai niste omat si sa il lasi sa se topeasca intr-un leghean, apoi asa cum e rece iti pui kapul un leghenul cu apa si stai 15 minute dar trebuie ca si pielea capului sa fie in apa, paduchii mor si unii chiar ramin in apa! succes dar apoi sa iti scoti lindenii morti din cap!

| numildau a răspuns:

Pai si eu am avut si vrau sa iti zic sa nu te sperii si sa nu iti fie rusine. te poti da cu gaz daca poti gasi(gaz licid) si seara pe la 6-7 te dai cu el.pui pe un tampon de vata gaz si iti ungi fiecare suvita de par dar ai grija sa nu dai prea mult pe piele fiindca se pot forma besici si o sa se ia pielea. dupa ce ai terminat stai pana pe la 10 noaptea chiar de te ustura (stai cu capul acoperit cu un batic) apoi te speli cu un sampon tea tree ( asa se numeste) iar apoi te piepteni cu un pieptene cu zimtii apropiati. daca nu ai scoala poti sa stai cu gazul in cap pana dimineata(ar fi mai bine). daca esti la scoala sau liceu anunta diriginta/dirigintele (chiar de iti e rusine)fiindca daca nu anunti ca ceilalti copii sa fie cautati de asistenta puteti ave cu totii si daca scapi si mergi la socala si cineva are o sa iei si tu iar. sper ca ti-am fost de folos.la revedere!

| raulq a răspuns:

Date cu :1.Otet..2.Spirt..3.Petrol..Sau du-te la farmacie si cere Paranix`! sper ca tea`m ajutat

| alerim1001 a răspuns (pentru anonim_4396):

Poti te rog sa imi spui si mie unde pot gasi asa ceva? am cautat pe la toate farmaciile si nu am gasit

| Elena_Pausescu_1975 a răspuns:

Este posibil sa gasesti doar un singur lintene? can se presupune ca a existat un paduche?

| nicoleta3722 a răspuns (pentru anonim_4396):

Dar cu spray special de la farmacie ajuta? eu inca nu am incercat si nu stiu ce sa fac.