|

Cum sa am incredere mai multa in mine desi fac box parca tot n am destula incredere?

2 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Pai ce treaba are boxul cu increderea? Muschii si faptul ca stii sa dai cu pumnul inseamna incredere? Nu.
Increderea in sine nu se formeaza asa usor, poate chiar nici nu se formeaza. Asta e este in sange, cu asta te nasti. Si... dar inainte sa mai adaug si alte lucruri, ce inseamna pentru tine increderea in tine?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Gandeste-te putin. winking o viata ai... fa lucuri nebunesti, pe care nu te-ai crezut in stare k o sa poti sa le faci. k alta sansa nu se stie daca o sa mai ai... si in primul rand tu daca nu ai incredere in tine si nu te vezi cu ochi tocmai buni, nu poti sa ai pretentia de la ceilalti sa o faca. si eu eram la fel ca tine acum cativa ani. si mi-am dat seama ca nu merita, si ca in viata au de castigat persoanele care stiu sa se implice in diverse lucuri, care au tupeu.(dar nu vorbesc de acel tupeu nesimtit cum au altii)Intra in vorba cu persoane straine, deschide conversatii, genul asta de lucruri te ajuta.crede-ma spun din proprie experienta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează