Pentru a scapa de foame in timpul unei diete eu iti recomand sa iei spirulina, este o alga naturala care in stomac se umfla si da senzatie de satietate, nu e foarte scumpa si este sanatoasa. bafta
Trebuie sa mananci normal 3 mese pe zi si cand iti este foame intre mese mananca fructe, legume
Trebue sa te indragostesti sau in cel mai rau caz sa suferi cum am facut eu x-(. Poi
mananca dulce:*
O vecina de amea a luat pastile si dupa ce a gatat pastilele sa ingrasat dublu decat era asa ca nu iti recomand sa iei pastile :d
Ca sa nu mai ai pofta bea multa apa si mananca multe grapefruit... o sa vezi ca iti taie poftasucces!
Pai de ce sa nu ai pofta de mancare? e normal sa mananci.nu poti sa traiesti cu aer. Daca iti faci griji pentru kg in plus mananca cu masura.atat cat iti trebuie si e ok. nu trebuie sa faci chestii din astea sa nu mai mananci aproape deloc.pentru ca dupa mai mult ca sigur s`ar putea sa ajungi la spital. ai grija
Lasa balta ideea pastilelor.incearca sa-ti inhibi in schimb pofta de mancare.sau sa'pacalesti'organismul. mananca alimente care creeaza senzatia de satietate cum ar fi:rosiile, laptele, pestele, brocoli, cereale integrale(fara fructe uscate, deoarece [resupun ca vrei sa slabesti), cartofi FIERTI fara niciun condiment, o lingurita de miere de albine, mere si piersici.(nu struguri, pepene, banane)
Când îți este foame bea un pahar de apa.
Apa iți va umple stomacul și va elimina senzația de foame, dar te avertizez sa nu exagerezi.
Înfometarea poate duce la anemie și alte boli serioase.
Pastile-categoric,cel mai bine e de a consuma multa apa, ceai verde, de soc sau urzica.Cafeaua-inhiba pofta de micare dar nu exagera, grapefrutul si lamia. Poti bea putin lapte sau kefir.