Poti slabi mult mai usor si intr-un timp scurt cu o cura cu bors, luni bei o cana de bors si maninci faca prea multe calorii mai mult fructe(mere, portocale, grefe)si asa faci in fiecare zi dar mai bei in plus o cana de bors astfel inkat duminica sa bei 7 cani de bors... te asigur ca functioneaza
Slabirea brusca nu este buna.Iti poate distruge metabolismul. Daca tu te infometezi, risti:sa faci o anemie sau, Doamne fereste, leucemie sau in momentul in care vei incepe sa mananci normal(ca pana acum), te vei ingrasa dublu, deoarece organismul isi va lua din alimente toate substantele nutritive de care tu l-ai privat, nemancand ce trebuie.Mai bine ia-o cu binisorul, inarmeaza-te cu rabdare si ai sa vezi ca va fi mai bine.Bafta!
Regim de 1000 calorii+mult sport.
Doar cu regimul de 1000 calorii slabesti 5 kg pe luna, daca faci si sport pe langa regim slabesti intre 7-8 kg pe luna...eu asa slabeam in timpul regimului dar acum fiecare cu organismul lui:d
E mult prea mult 7 kg intr-o luna. Iti ramane pielea larga si o sa arati ca un catel Shar-pei.
Gaseste o cura de slabire care sa nu te infometeze, dar pe care sa o poti continua. pentru ca, degeaba slabesti 7 kg intr-o luna, daca pe urma te muti in frigider si le pui la loc intr-o saptamana.
Nici cum sa nu slabesti atata intr-o luna pentru ca media de slabit normal pe luna este de 2-3kg si ce este peste nu mai e normal si e fortat si tot asa o sa se puna si inapoi dublu si in plus nu cred ca ti-ar place sa slabesti atata intr-o luna si sa arati ca o carpa pentru ca nu are cum sa se retraga singura pielea dupa o slabire atat de brusca si va fi moale si lasata sau o sa-ti apara sigur vergeturile pentru ca e prea brusca slabirea. eu am slabit in 2luni 5kg si 7cm din talie foarte simplu si nici nu se vede pe piele ceva sa fie schimbat doar reducand portia de mancare adica nu mai mananc pana simt ca crap sau seara dupa ora 18 si mancam inainte si la ora22, sau de ex mancam 5-6 sarmale acum doar 2maxim 3si mai completez cu ceva usor un fruct daca nu m-am saturat dar acum m-am obisnuit si nu mai mananc portii mari desi mi-a fost greu la inceput ca venea ora22si imi era foame dar m-am abtinut am baut un ceai sau un pahar de lapte daca chiar nu am putut rabda si acum nu mai mi-e foame la ore de alea si e foarte bine am redus dulciurile in loc de o tabla de ciocolata odata mananc doar 3-4patratele de pofta si nu mai rontai tot felul intre mese sau la televizor alune doar cat iau intr-o lingura mare nu un pachet, chiar si slaninuta mai mananc dar nu la ore tarzii si nu o fasie ci doar 3-4bucatele mici, mancarea o fac mai mult la cuptor si e mai buna asa sau la oala sub presiune nu mai fac cartofi prajiti decat asa ocazional si nu mananc decat cateva bucati si cu gratar de pui nu ceafa de porc deci se poate slabi frumos doar sa ai grija cat mananci si orele la care mananci sa fie mai rezonabile nu stai toata ziua nemancata si seara te ghiftuiesti ca nu ai facut nimic, sa ai macar 4mese putin ca si cantitate dar poti manca de toate nu e restrictie nici la dulciuri sau putina slaninuta (adica grasimi)dar sa fie foarte putin si nu in fiecare zi sa nu mai mananci multe prajeli pentru ca sunt foarte bune mancarurile la cuptor fara atata ulei prajit deci se poate slabi si asa eu am reusit si fara prea multa miscare nu am fost la sala sau exercitii fizice nu stiu cate desi nu mi-ar strica sa completez cu astea dar nu am avut timp dar o sa incerc, si multe lichide ca sa te hidratezi si sa elimini toxinele dar nu sucuri ci doar ceaiuri sau apa plata macar 2litri pe zi si ai sa reusesti eu am reusit asa.succes!
7 kg intr-o luna mult? Am si eu o curiozitate, avizatii care spun ca daca slabesti intr-o luna 7 kg e mult ce o sa zica de 22 kg intr-o luna si 2 saptamani? Se poate slabi usor, doar vointa sa ai si sa stii sa cauti pe net diete (nu din alea cu bors care...) sau alte prostii de genul si exercitii adecvate.
Maicamea avea o cura de slabire c-am asa : o zi manca numa lactate, a 2 a zi manca numa fructe da toata ziuaaa si a 3 -a zi carne fiarta si dupa aia o lua iar de la inceput si a slabit
bafta :*
Uite eu am slabit foarte mult intr-un timp relativ scurt (aprox. 3 saptamana.) cu asta :
ziua 1 : fructe (un singur tip de fruct de ex. mar)
ziua 2 : un singur fel de iaurt sau lapte
ziua 3 : cartifi fierti (fara cindimente sau unt/margarina)
ziua 4 : carne slaba (nu prajita in ulei)
Mentionez ca am ajuns de la 60 la 55 de kg fara sa se lase pielea, probleme cu stomacul, etc.
Iti urez succes si sper sa ti-am fost de folos.
Poti incerca cu o bicicleta multi speed! intra la raspunsurile mele, sau da un search, si afli! Bafta!
Nu stiu cati ani ai.
In primul rand dieta: nu mananci paine, cartofi, orez, carne de porc, grasimi si dulce. Fara banane si struguri. Alearga la 2 zile 30 minute. Garantat slabesti 1 kg pe saptamana.
Nu e recomandat sa slabesti mult intr-o perioada scurta, dar daca tii neaparat...atunci nu mai manca (decat cat sa nu mori) si fa sport.
Dieta de mai jos a fost creata de medici de sport din America. Nu reprezinta nici un pericol, chiar si medicii homeopati il recomanda. Rezultatul este pierderea in greutate de 15-20 kg in 90 zile, precum si scaderea tensiunii arteriale. Pe langa pierderea surplusuli de greutate, dieta modifica metabolismul, prin care se garanteaza ca kg pierdute nu se iau inapoi. Daca se doreste o pierdere in greutate mai mica, dieta poate fi oprita inainte de scurgerea celor 90 zile, dar in acest caz nu se petrece schimbarea mai sus amintita.
Micul dejun e la fel in fiecare zi si consta in cateva fructe (2 mere sau pere, piersici sau un pumn de fructe marunte)
In cursul acestei diete alterneaza zile de proteine, legume, carbohidrati si fructe. Nu se poate schimba ordinea!
Ziua 1: Proteine
Pranz: Carne fiarta sau fripta – 3 felii (200g)
In loc de carne se pot consuma 3 oua fierte sau prajite, sau branzeturi/cascaval.
1 felie paine, salata fara limite (fara ulei)
Dupa pranz trebuie obligatoriu consumat 200 ml supa fara taietei
Lactate se pot consuma doar in aceasta zi
Cina: la fel ca la pranz, dar fara supa. Sa fim atenti sa consumam aceeasi mancare ca la pranz
Ziua 2: Legume
Pranz: Orice fel de legume, verdeturi (fasole, mazare, linte, morcovi, cartofi …) obligatoriu fierte. Se pot folosi condimente, sare, ketchup, bulion
1 felie paine, salata dupa gust
Cina: la fel ca la pranz, dar in cantitati mai mici
Ziua 3: Carbohidrati
Pranz: Paste fierte cu condimente sau sosuri sau aluat de pizza cu ketchup, bulion sau rosii
Cina: o felie mai mica de tort/prajitura, sau 2-3 cozonaci mici, sau 3 globuri inghetata. Obligatoriu o felie de ciocolata de menaj
Ziua 4: Fructe
Pranz: Orice fel de fructe in cantitate nelimitata
Cina: La fel ca la pranz
Alte lucruri de stiut:
- Pe parcursul dietei, o data pe luna trebuie obligatoriu tinuta o zi in care se bea doar apa; aceasta zi trebuie sa urmeze dupa ziua de fructe, dupa care continuam cu ziua de proteine
- Cafea si ceai se poate consuma in orice cantitate, fara zahar si lapte
- Dupa terminarea dietei putem manca normal, dar pentru inca 90 de zile la micul dejun trebuie sa consumam doar fructe. Daca in aceste 90 zile mai slabim inca 3 kg, inseamna ca schimbarea a avut loc in organism
- Nu se poate sari peste nimic din meniu, deoarece fiecare aliment isi are rolul sau, si daca nu le consumam pot aparea carente care pot duce la infectiuni
- De obicei nu obisnuim sa mancam doar fructe la micul dejun, dar din acestea, organismul extrage prima data zaharul integral care hraneste si intareste sistemul nervos
- Cei care sufera de tensiune arteriala ridicata, dupa cateva saptamani de dieta pot chiar sa renunte la medicamente, bineinteles sub supravegherea medicului
Crede-ma eu am slabit 7 kg intr-o luna
si ii chiar ff usoara :X