Uleiurile de: cocos, argan, ricin si masline sunt bune pentru regenerarea si intarirea RADACINII parului, nu a firului de par deja ars, tocit sau despicat si se pune DOAR LA RADACINA parului INAINTE DE SPALARE pe cap cu 2-3 ore, dupa care se spla normal cu sampon si conditioner, clatindu-se foarte bine.
Tratamentul cu uleiuri da rezultate bune foarte bune, chiar daca este tinut jumatate de ora, la radacina firului de par.
Pentru rezultate excelente, uleiul se incalzeste usor si se aplica caldut, direct la radacina firului de par.
Nici unul din uleiuri nu se pun pe par dupa spalare, pentru ca parul se naclaieste si arata murdar, gras, uleios.
La firul de par deja tocit, ars, despicat, mort, nu se mai poate face nici un tratament, practic nimic nu-l poate "invia".
Este indicat in acest caz sa se tunda firele tocite sau arse, pentru a conferii parului, un aspect sanatos si placut.
Parul creste in medie 1-1.5cm/luna, deci, excelent pentru a fii tuns la inceput de iarna, cand poti sa faci si tratamente de regenerare, iar in primavara, parul va arata foarte sanatos si frumos.
Uleiurile care pot face asta trebuie sa aiba in ele silicon(dimethicone), dar doar dau impresia ca parul nu e tocit, nu au efect direct asupra lui. Varfurile arse nu se repara cu nimic, indiferent de cat de bun e uleiul; trebuie tunse
Hei, eu am unul de la Garnier ( e ultra doux ) si e din argan si camelie. Se gaseste mai pe oriunde, cauta la toate magazinele din orasul tau. Dar iti zic eu clar ca mare lucru nu face...
Dizzydizz întreabă:
fancyLadyGaga întreabă: