|

Cum se trateaza meningita?

6 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Este o boala contagioasa, pacientu trebuie izolat de urgent din cauza virusului si dupa cate stiu eu se trateaza cu antibiotic.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Antibiotice in perfuzie, manitol si furosemid pentru scaderea presiunii intracraniene, eventual ventilatie mecanica.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Meningita este o boala infectioasa ce consta in inflamarea membranelor(meninge) si a lichidului cefalorahidian ce inveleste creierul si maduva spinarii.Acest lucru necesita un tratament medical prompt(antibiotice, sau naturiste:ceai din coaja de salcie, troscot, frunze de mesteacan, urzica, papadie, leventica, talpa gastei, flori de soc, flori si frunze de paducel, frunze de afin si merisor, fructe de catina sau macese; Se face un decoct din toate astea si se consuma zilnic in jur de 1-2 l pe zi, dar atentie neindulcit, acest ceai trebuie sa-l folosesti timp de o luna), tinctura de propolis, de 3-4 ori pe zi inainte de mesele principale si comprese pe frunte cu bitter suedez.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Meningita se trateaza numai in spital; depinde foarte mult de ce fel de meningita este! ca sa afli ce fel de meningita este trebuie facuta punctie lombara si in functie de rezultat se va stii ce tratament trebuie instituit. oricum obligatoriu este aceasta punctie, montrea unei perfuzi cu manitol pentru reducerea edemului cerebral si introducerea antibioticului cat mai repede posibil.meningita este oboala f grava care poate lasa sechele destul de urate daca nu se intervine cat mai rapid in tratarea ei!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Depinde deoarece sunt mai multe feluri de meningita.aici http://www.pravaliata.ro/meningita.htm gasesti toate felurile de meningita.caut-o pe cea de care suferi(sau cine are probleme) si citeste. apoi du-te la doctor:)! succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Am si eu meningita sad e rau, foarte rau!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează