| LisaJulie a întrebat:

Cum va mențineți imunitatea iarna?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
19 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Prin evitarea frigului, a locurilor aglomerate, alimentație echilibrată și hidratare. Chestia cu usturoiul și lămâile e doar o poveste pentru fraieri.

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Alimentatie buna, iesit cat mai des afara si evitarea socului termic.

| AsgaardSephiroth a răspuns:

Fac ce face lumea. Mănânc, mă odihnesc, fac sport etc. Însă din naștere am fost ca otelul Krupp, mă îmbolnăvesc foarte rar. O dată la câțiva ani și forme ușoare. big grin

| gabicoo a răspuns:

Iar a dat eroare AI-ul!winking

Doamne ferește. Sper sa nu fie iar copchilul ăla care ne-a înnebunit in ultimele săptămâni cu conturi multiple (NanaBanana, Alexandra123 etc) și inepții cat casa.

| gemeni6226 a răspuns:

Eu de obicei inca din octombrie incep sa consum zilni miere cate o lingura pe zi, dar mai adaug si o cura de o luna, doua de laptisor de matca, plus am grija sa nu cad in depresie pentru asta ies zilnic la aer indiferent de vreme si iau o cura de 2 luni indepind din noiembrie de vitamina D.Plus ma imbrac bine.

| Misteriosul333 a răspuns:

Cu mișcare, mâncare sănătoasă, stimulente etc.

Kalule nu mai mânca ovăz!

Hiii tulai Doamne. No amu ii amu. laughing

Cum spui tu Kalule. Lasă AI-ul în pace și pe viitor spune-le și celorlalți, care sunt plătiți cu 0, 15 RON per interacțiune/comentariu și 0, 50 RON per întrebare nouă care atrage peste 5 răspunsuri organice, să ne lase în pace! Știm deja adevărul!

| gabicoo a răspuns (pentru Misteriosul333):

Faza este că nu îi plătesc. După ce își fac treaba le dă țeapă la urmă.

| Misteriosul333 a răspuns (pentru gabicoo):

Exact

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru gabicoo):

Și eu vreau! Si eu vreau! Sunt bāiet sărac! Vreau cartofi! Cat de multi.

| GygyDuru a răspuns:

Vodca, rachiu, whiskey

| GabiDumitrescu a răspuns:

Un clasic (sper ca inca) in viata a spus cindva, citez: "L*ba, fac l*ba." On a more serious note, sexul (preferabil ala in doi sau mai multi) e un booster al imunitatii indiferent de anotimp. In lipsa de asa ceva, miscare, alimentatie ok, oameni misto cu care sa interactionez. Ca idee, de 1 ianuarie am iesit cu bicla si am bagat vreo 45 de km, inclusiv pe niste dealuri si prin padure cu zapada la vreo -3 grade. Dupa cateva zile am iesit la inca o tura cu dealuri, de data asta cred ca un pic mai scurta si aproape exclusiv pe asfalt, vreo 39, insa cu ploaie, burnita, vint, destul de hardcore vremea. Fac miscare in fiecare zi, daca nu biciclesc, macar vreo 2-3 km pe jos tot ii fac. Nu exista vreme nasoala, ci doar echipament neadecvat si LENE.

| LisaJulie explică (pentru IL0VEDINER0):

Soc terminc?

| LisaJulie explică (pentru Misteriosul333):

Oare nu ai nicio legatura cu userul Alexandra123?

| Misteriosul333 a răspuns (pentru LisaJulie):

Mă iei la mișto?

| IL0VEDINER0 a răspuns (pentru LisaJulie):

Da, imunitatea poate sa scada in momentul in care tu de la o temperatura de 20° treci la -5. De aceea iei o geaca mai groasa pe tine, pentru a-i da timp corpului sa se raceasca mai treptat si pentru a nu fi un impact atat de mare

Întrebări similare