Cam asta inseamna frica de inaltime . Mai ai si senzatia aia de intepaturi in picioare, nu?
Simt că mi se înmoaie picioarle dacă ma uitmai mult timp de la înălțime in jos 4, 5 etaje de bloc și mai mult
Da. Si mai este si faza ca te lasa puterile in acele momente, stiu ca si eu am frica de inaltime . Trebuia sa car ceva la inaltime si nu puteam. Cum sa car ceva cand trebuia sa ma tin cu doua maini de ceva sa nu cad.
Eu nu am treaba decat decat daca ma uit in jos mai mult timp de la inaltime, daca trebuie sa ma urc pe ceva fara scara de la inaltime sau sa merg pe un zid la inaltime sa merge pe tiglele casei mi e frica, dar asa sa urc scarile sa merg cu liftul n am treaba, mai nasol e când trebuie sa merg cu liftul si are geamuri atunci am ceva simptome usoare plapitatii sau o stare foarte usoara de ameteală
Este frica de inaltime. Asa n-am eu probleme daca sunt in lift si ma uit in jos sau in avion. Eu cat timp ma tin de ceva sunt relativ ok. Cel mai rau mi-a fost cand m-am urcat pe munte, acolo am avut cateva senzatii de "pana aici mi-a fost".
Eu dacă mă uit mult timp în jos de la înălțime mare mă ia amețeala