| TwixB a întrebat:

Daca am varsta de 14 ani jumate si am 1.60m asta inseamna ca sunt scund? ca tot imi spun prietenii ca nu mai cresc si etc plsss raspundeti-mi!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DovleacTurbat a răspuns:

Mai ai timp. Totul e in functie de gena mostenita de la ai tai. Din pacate nu putem influenta înălțimea, culoarea pielii, ochilor etc sunt informatii genetice.

5 răspunsuri:
| Eugen89 a răspuns:

Si eu am 18 ani si am 1, 53 laughing dar sa ştii ca sunt exerciţii de înălţat. cunosc oameni care s-au înălţat făcându-şi un program in care cateva minute pe zi sa stea atârnaţi de ceva (de o bara sau idk) sau sărituri în înălţime. găseşti si pe net metode

| CuriousStuff a răspuns:

Esti in plin proces de crestere pana la 20 de ani e posibil sa mai cresti inca 30 de cm sau deloc. Depinde ce ti-e scris... in ADN.

Si raportat la varsta ta, inaltimea de 1.60 e buna. Putin spre valoarea inferioara insa buna. La 14 ani, orice inaltime intre 1.60 si 1.75 e normala. Si mai ai timp sa cresti, unii cresc mai repede, altii mai incet. Cand am intrat la liceu eu eram mai inalt cu un cap decat majoritatea colegilor mei, cand am terminat liceul aveam colegi care intre timp m-au depasit la inaltime si in mare toti eram cam la aceeasi inaltime chiar daca eu am pornit cu vreo 15 cm mai mult. Asa ca nu te speria. happy

| MariaMM12 a răspuns:

Esti ok

| Maryyys a răspuns:

Poti face handbal, baschet sau volei ca sa cresti mai mult.

| Jassmina a răspuns:

Da, esti micut, dar vei mai creste pana la 18-20 de ani, deci, nu-ti fa probleme ca abia de acum incepi ate dezvolti.
Atentie, nu va prostii acum, ca ti se opreste cresterea in inaltime!
Apuca-te de un sport ca sa te inalti si sa te dezvolti armonios.