| bogdantony a întrebat:

Dacă doua persoane folosesc același aparat de ras numai in zona intimă se pot lua boli chiar dacă nu te tai cu el?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Apreciat de Editori
| GeneviveJ a răspuns:

Da, se pot transmite boli f usor, si nu e recomandat deloc! Si nu doar aparatul de ras, ci si prosop, lenjerie intima, etc! Nu iti recomand! Desi poate te gandesti sa imparti aparatul de ras cu o pers apropiata, NU! Pentru ca anumite boli nu se manifesta, tu desi crezi ca omul e sanatos s-ar putea sa te trezesti cu surprize!

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu prea vad cum, bolile astea se transmit prin contact cu sange sau fluide, fiind efectiv pe piele nu prea vad cum dar oricum mai bine folositi separat...

| minrest a răspuns:

Da, se pot lua boli, dar numai daca una din cele doua persoane e bolnava. Dar cum sa folosesti, ma, acelasi aparat; sapte aparate te costa 10 lei si, numai pentru zona intima, te tin ani multi. Fa un CAR si va mai cumparati un aparat de ras.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Cum sa nu, sida, spre exemplu.
Hepatita.
negi
si cate si mai cate.
Dar de ce ai imparti acelasi aparat de ras cu altcineva? laughing
da-l naibi ca e 2-3 lei unu.

| Adelaveronica a răspuns:

Da