|

Daca nu am pofta de manacare in timpul sarcinii, ce sa fac?

5 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu ai pofta nu manca, dar ar fi bine sa ei niste vitamine ceva. eu cand am fos gravida am luat elevit cu toate ca nici eu nu mancam cine stie ce si app incearca sa mananci cat maimulte fructe

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Incearca sa maninci cite putin si des, mestecând bine mâncarea. Copilul acela trebuie sa creasca din ceva si daca nu te alimentezi, ia din organismul tau. Da-i vitamine si ceea ce are nevoie. Consulta si un medic, e cel mai in masura sa-ti dea un sfat bun.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu ai mentionat in ce trimestru al sarcinii esti!
eu in primul trimestru...tot asa : nu aveam pofta de nimic si aveam sentiment de voma tot timpul; in al doilea trimestru m-am simtit mai bine si aveam o pofta nebuna de zacusca, ciorba acra-acra dar sa aiba neaparat spanac sau stevie, fasole si pate vegetal... ahh si branza cu paine
n-am avut pofte scumpe...nu?!
dar sa stii ca-mi straluceau ochii la ele ca si cand nu mai mancasem de ani!
o sa fie bine!
vorbeste si cu medicul ginecolog si cu doctorul de familie despre asta!

sanatate si... tine-ma la curent! 1
pupici de la mine si pestisorul meu de aproape 11 luni, Andreea-Nicoleta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Consulta medicul care iti urmareste sarcina sa iti fac niste analize sa vada daca stai bine cu calciu si vitaminele. In plus pe perioada cat esti gravida stiu ca se administreaza un surplus de vitamine si calciu plus acid folic. Atunci cand esti insarcinata copilu ia tot ce este bun din organismu tau iar tu ramai fara daca sunt lipsurii trebuie corectate pentru binele tau si a lui cel mic.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ar trebui sa vb cu doctorul tau, el te poate ajuta cel mai bine in acest caz, eu de exemplu nu am avut pofte, am mancat normal, dar in cazul tau ceva nu e in regula, incearca sa mananci multe fructe, mult noroc iti urez.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează