Pai...numai tien dieta si fa mai mult sport.nu stiu ce sa zic
chiar nu sunt medic
Nu incepe sa ti se atarne pielea, asta se poate intampla doar dupa varsta de 40-45 de ani, pana atunci nu ai nici o sansa sa se intample asa ceva, doar daca iei steroizi
.
Daca slabesti mult intr-un timp foarte scurt da.De ce? Pielea nu are timp sa se adapteze treptat cu "noua" ta masa(kg), si isi pierde elasticitatea; apar vergeturi, etc.
Apropo...am facut si eu greseala de a incerca retele astea de slabit, drastice. M-am chinuit 2 saptamani, ca in a treia sa vad ca iar am acelasi numar de kg. Cel mai bine e sa slabesti treptat, si sigur; pielea isi pastreaza elasticitatea, iar pe de alta parte, aceste diete cu care faci mai mult greva foamei nu sunt nici sanatoase pentru. organism. Oricum, poti incerca sa te faci cu crema de corp in fiecare seara.
Nu prea ai ce face. Singura posibilitate este sa tii un regim echilibrat, bogat in proteine de buna calitate (carne slaba de vita, peste, lactate degresate) si sa nu slabesti mai mult de 1 kilogram pe saptamana, preferabil chiar mai putin.
De ce sa ti dieta drastica? daca slabesti in timp scurt da pielea poate sa atarne eu am slabit intr-un an jumatate 35 de kg
Nu ştiu ce să zic... vrei să ajungi să zbori dar ţi-e frică de înălţime. Mai bine faci dieta mai puţin drastică şi începi să faci nişte sport
Daca dieta este drastica si slabitul este drastic? Ar fi bine sa slabesti cam 4 kg pe luna, eu asa am facut si chiar daca am peste 45 de ani nu imi atarna pielea asa cum crede cineva pe aici, insa am slabit 20 de kg in 5 luni.
Incearca sa faci mai mult sport ca sa se formeze ceva pe tine. Daca slabesti brusc automat pielea se va lasa si vor aparea vergeturi.Alearga 15 min prin parc sau plimba-te cu rolele si pe picioare nu vei avea vergeturi.
Intr-o oarecare masura iti atarna pielea, pentru ca nu apuca sa se adapteze imediat cu noile "forme". Faptul ca nu iti place sa faci sport e trist, foarte trist. Macar fa cate 30 de minute de plimbare, numai nu fii sedentara. O sa regreti cu varsta!
Pai daca ai 15 ani ai timp sa experimentezi tot felul de grozavii. Este dreptul tau. Stii probabil ca tinand diete drastice te expui la o gramada de pericole: sa devii anorexica (adica sa te scrantesti la cap si sa nu mai vrei sa mananci mare lucru incat ajungi piele si os si mori), sa ti se opreasca ciclul de tot(simultan se poate sa faci un dezechilibru hormonal de toata frumuesetea si sa inceapa sa iti creasca parul ca la barbati), plus ca poti sa te prostesti rau de tot (de unde sa se hraneasca creierul ala? dar ai sa fii o proasta slaba cel putin).
Asa ca treaba cu incretitul pielii este floare la ureche (se intampla si la cate un model - uite-te la prezentarile de moda si ai sa surprinzi incretituri berechet).
Daca nu vrei sa faci sport, macar mergi la masaj o data pe saptamana, din banii pe care-i economisesti tinand dieta. Sau fa ceva yoga, qigong, taichi. Chiar nu gasesti nimic de facut, nici macar sa te plimbi?
Daca slabesti mult intr-un timp foarte scurt da.De ce? Pielea nu are timp sa se adapteze treptat cu "noua" ta masa(kg), si isi pierde elasticitatea; apar vergeturi,etc.
Apropo...am facut si eu greseala de a incerca retele astea de slabit, drastice.M-am chinuit 2 saptamani,ca in a treia sa vad ca iar am acelasi numar de kg.Cel mai bine e sa slabesti treptat,si sigur; pielea isi pastreaza elasticitatea,iar pe de alta parte, aceste diete cu care faci mai mult greva foamei nu sunt nici sanatoase pentru. organism.Oricum, poti incerca sa te faci cu crema de corp in fiecare seara.
Nu prea ai ce face. Singura posibilitate este sa tii un regim echilibrat, bogat in proteine de buna calitate (carne slaba de vita, peste, lactate degresate) si sa nu slabesti mai mult de 1 kilogram pe saptamana, preferabil chiar mai putin.
Daca tii o dieta drastica. apare efectul eu-eu slabesti 2-3 kg prin dieta asta a ta iar apoi pui 5 nu e asta o solutie, cauta sa mananci echilibrat, cereale cu lapte dim, fructe, carne slaba ( pui ) lactate de preferat cu 0, 1 % grasime... iaurt, lapte, legume si iesi la alergat seara 10 -15 minute... ca nu se intampla nimic. aaa si sa bei minim 2 l de apa pe zi. Deci retine daca te infometezi nu rezolvi absolut nimic o sa pui totul inapoi foarte repede, si nu iti atarna pielea decat daca slabesti 30-40 kg brusc.
Ai inca 15 ani si o sa iti mai creasc corpul asa ca stai linistita. Si decat sa ti diete drastice mai bine mananci sanatos si faci putin sport