Eu am anxietate generalizata și agorafobie, și de abia aștept să mor sa scap de suferința. Tie ți frica de moarte, uite că eu nu mor deloc și am o anxietate sociala catastrofala! Ce deduci din asta? Se moare de la anxietate? Niciodată! Totul e in mintea ta.
Incearca sa intelegi ideea vietii despre o boala.O faci mergi la doctor si gata.Tu ai grija sa nu o faci dar nu sta ca un disperat de viata grijuliu ca o poti face. Ai grija la activitatile tale si greseli ca orice om normal.
Data viitoare cand te doare in corp vei merge la doctor sa-ti dea un tratament sau sa-ti spuna ce ai si daca ai ceva. Dupa stai nu mai ai treaba cu asta. Ce zici incerci?
Si eu am patit asemea nu puteam sa dorm simnteam ca inima imi sare din piept, senzatie ca ma sufoc iritat de orice iti trebuie disciplina si gandire pozitiva si vei trece peste, nu trebuie sa te gandesti la viito sau trecut de aici apar si starile astea anxioase. Iti las un site unde posteaza zilnic metode pentru gestionare si intelegere https://zeroanxietate.com/ --- este gratuit citeste ce scrie in site si asculta programul stiintific si ai sa vezi ca o sa iti revii repede. Muult succes!