| frum a întrebat:

De ce daca m-am imbolnavit, iubitul meu care a fost alaturi de mine de 7 ani nu ma mai suporta? Eu am 28, el 45 ani.
Eu atunci cand il vad ca se simte rau sau ca are o problema, parca imi este mai drag si nu l-as parasi niciodata daca s-ar imbolnavi.
Nu vreau sa il chinui daca nu ma iubeste. Este mai bine sa plec eu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

E mai bine sa pleci. El te vrea doar sanatoasa, probabil buna la... pat.

| johnnny123 a răspuns:

Adică același iubit despre care vorbeai și acum 4 ani?

" în 20 Noiembrie 2018 | frum a întrebat:
Iubitul meu, la care si lucrez( la firma lui) s-a indragostit de alta femeie. Lucrurile nu stateau prea bine intre noi oricum, dar acum sunt clare. O aduce pe ea si la lucru in locul meu. Cum sa fac sa nu mai am ganduri de sinucidere in momentul asta? Am incercat sa accept ca nu poti sa controlezi sentimentele nimanui si incerc sa inteleg ca nu am ce face daca s-a indragostit. Dar am ramas brusc, inainte de sarbatori, fara viata persoanala, fara servici, fara Craciun, fara Revelion....simt ca innebunesc si plang si asta inseamna ca trebuie sa ma intorc la parinti pentru ca locuiam la el. Va rog sa ma ajutati cu un sfat."

Te-ai mai plâns de el de nenumărate ori pe TPU, o groază de oameni te-au sfătuit să închei această relație, dar nu ai urmat sfatul nimănui.

Îți amintesc ce-ți răspundeam pe această temă în 2020 (văd că la momentul respectiv mi-ai dat chiar și fundă):

" în 21 Ianuarie 2020 | johnnny123 a răspuns:

Este același iubit/șef care spărgea televizoare când îl enervai și care acum un an își găsise pe altcineva, te dăduse afară din casă și de la serviciu?

Iar tu ești aceeași persoană care bea 500 ml de tărie pe zi, nu suportă să fie în preajma nimănui și de care toată lumea fuge?

Relația asta și viața ta personală în general au atâtea probleme încât nu cred că o întrebare pe TPU le-ar putea acoperi vreodată pe toate.

Până când nu vei face niște schimbări radicale în viața ta, nu vei avea nici o șansă să rezolvi problemele astea. Problema este că genul ăsta de schimbări necesită mult curaj, efort, disciplină, concentrare și mai ales o minte limpede. Capitole la care nu pari să stai prea bine."

Ce rost are să mai ceri sfaturi dacă tu ești atât de autodistructivă?

| ywar a răspuns:

Cum ti-am spus si mai devreme: a devenit seful tau pe toate planurile si asta inseamna ca nu te iubeste.

| Brizbriz a răspuns:

Diferenta de varsta isi spune cuvantul, ti-ar putea fi tata
departe de mine sa fac discriminare pe motive de varsta, dar in general, asa o relatie nu merge decat foarte rar, si tot vad exemple in stanga si dreapta

deci, lasa-l, la 27 de ani inca iti poti reface viata cu un partener egal, nu cu unul care te vede doar ca pe un copil

| Legion7X a răspuns:

Are pe alta probabil ii plac fetele tinere 24, 25, 26, 28. A fost însurat/desparțit? laughing

| Marius22222222222 a răspuns:

Astea sunt momentele când vezi daca persoana respectiva te iubește cu adevărat.pentru că atunci când e bine toți iubim.cand e greu multi uita

| haileewatson a răspuns:

Dupa intrebarile tale, vad ca suferi dupa barbatul asta de cativa ani de zile. Ti s-au dat nenumarate sfaturi sa fii curajoasa, sa pleci, sa-ti schimbi locul de munca, sa-ti vezi de viata ta, dar tu in continuare iti faci rau singura.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa se întâmplă când te îmbolnăvești de depresie, toți te părăsesc, sau devin reci cu tine, asa sunt oamenii, asa au fost mereu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un om care te iubește este lângă tine la greu, din ce ai scris nu prea este lângă tine la greu, discută cu el și spune-i ce simți, dacă și după ce îi spui ce ai pe suflet continuă să nu-i pese de tine mai bine o luați pe drumuri separate

| frum explică (pentru anonim_4396):

Dupa ce ii spun ce am pe suflet face atat de urat incat am impresia ca el este o victima a mea.
El este AVOCAT de meserie si poate vrand nevrand ma manipuleaza.
Este un om atat de bland si bun, dar nu intelege ca NU MAI POT, nu ca nu vreau. NU MAI POT.

| Mopmop a răspuns:

Acum am un tablou complet citind intrebarile tale.
Posibil usor usor va fi afectat de gelozie caz in care nu te vad bine.
Daca nu aveti copil impreuna eu zic sa iti vezi de viata
Nu vad ceva de viitor pentru voi.
Nu as vrea sa ajungi la stirile de la ora 5...

| elemonis a răspuns:

Buna.
Eu cred ca trebuie sa comunici cu el, sa-i spui ce te deranjeaza. Sa comunicati intre voi.
Daca lucrurile nu se schimba si tot te simti rau in relatie, eu cred ca ar trebui sa te separi de el.
Eu ma gandesc asa: stiu ca viata nu e roz, ca sunt si momente bune si momente mai putin bune, insa daca acea relatie iti face rau chiar si dupa ce vorbesti cu el si vezi ca lucrurile continua la fel, sa te separi, deoarece eu consider ca cand exista iubire nu faci persoana de langa tine sa sufere, parerea mea. Adica ma gandesc ca a observat macar o data ca nu te simti bine si ar fi trebuit macar sa incerce sa isi schimbe atitudinea fata de tine. Gandeste-te la sanatatea ta fizica cat si psihica. Trebuie sa te simti bine cand esti intr-o relatie.
Este doar o parere. Nu vreau sa ma intelegi gresit.

| marin1988 a răspuns:

Ce ai scris îmi amintește de un personaj din cartea „Nopți ploioase și înstelate" de Maeve Binchy. Îți recomand cartea happy
Cel mai probabil nu te iubește și nu-l interesează persoana ta. Poate are doar ceva interese și îi e convenabil să-ți spună că e într-o relație cu tine.