| Anonimusxx6373 a întrebat:

De ce mi se duce pielea de pe palme si ce sa fac? Va rog ajutati-ma, dau funda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BogdaNNN17x a răspuns:

Salut. Nu trebuie sa iti faci griji deoarece nu e o problema foarte grava. Si eu am patit acest lucru de foarte multe ori. Ti se cojeste pielea pentru ca ai palmele prea uscate. Incearca sa iti dai cu crema de piele pe palme cam 1 saptamana si iti va trece. Eu asa am facut, fara nici un fel de recomandare medicala si la mine a functiona.
Tin sa mentionez ca nu am dat cu creme foarte scumpe de la cine stie ce firma ( gen Nivea), ci am dat cu o crema de piele simpla pe care am gasit-o in magazin la doar 4 sau 5 lei. Sper ca tream ajutat. Bafta!

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Pentru ca ai pielea uscata.
Foloseste crema hidratanta. Ti-o recomand pe cea de la Farmec cu glicerina. Este foarte grasa si o sa-ti hidrateze repede pielea. Foloeste-o seara inainte de culcare.

| CuriousStuff a răspuns:

Analize, asta sa faci. Si daca ies bune te dai cu crema, daca nu ies bune iti zice medicul ce e de facut.

| Apokales a răspuns:

Ar putea sa fie si de la lipsa de calciu, si eu am avut aceiasi problema si multi mi-au spus asta. Personal nu am luat masuri, este doar piele moarta.