| alexandra13131718 a întrebat:

De ce nu ai voie sa bei apa in timp ce mananci?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AttilaDornIsPower a răspuns:

Pai hai sa-ti zic. in primul rand la gat sunt 2 cai. una prin care se duce aerul si una prin care se duce mancarea. daca bei apa in timp ce mananci este posibil ca mancarea sa se uca pe acolo unde se duce aerul. daca nu se intampla asta, atunci se pot forma un fel de bule in stomac, care nu-ti permit sa mananci cat ai nevoie. funda?

8 răspunsuri:
| Latinmoon a răspuns:

Ba ai voie dar sa nu bei din 2 in 2 secunde ca te deranjezi la stomac.hee hee
Good luck!

| Robieski a răspuns:

Dupa masa vei ragai si te poti ineca

| xXL1V1UXx a răspuns:

Cine a zis asta? laughing
Eu la fiecare masa beau cel putin un pahar de apa laughing

| deutzaa91 a răspuns:

Se spune ca este sanatos, dar parerea mea este ca se formeaza asa zisele "bule" care te umfla in burta si nu iti da voie sa te hranesti cat ai nevoie, fiindu-ti din nou foame dupa ceva timp.

| gingergirl1 a răspuns:

Pentru ca nu se mai face digestia cum trebuie! Nu stiu daca e adevarat dar ne-a spus doamna de bio!winking

| onasis1961 a răspuns:

Cine ţi-a spus treaba asta vrea să te ingrasi.Apa-ţi da senzatie de satul.Deci mai putina hrana.

| Azµre a răspuns:

E o prostie, poți bea lejer atâta timp cât organismul cere!

| Bluebutterfly80 a răspuns:

Pentru ca apa raceste alimentele pe care le consumi, iar grasimea din acestea practic se incheaga si este digerata mult mai greu, intr-un timp mult mai lung! astfel iti poti dezechilibra tranzitul intestinal!