| yumeee a întrebat:

De ce nu mi-e sete niciodată?
Nu e o problemă gravă, sunt doar curioasă.
Vara îmi mai este sete, că e cald, pierd lichide, dar iarna pot trăi zile întregi fără să beau nimic. Sunt derivată din cămilă.laughing

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Crisyy a răspuns:

Asa eram si eu, pana cand am ajuns la spital pentru ca aveam nisip la rinichi deoarece nu consumam destule lichide pe zi.laughing
Sau la tine cum zice ancutzamicutza poate doar inlocuiesti apa cu sucul sau alte lichide...
Sfatul meu e sa bei macar un litru de apa pe zi ca nu strica.

| ionik_1763 a răspuns:

Exact asta patesc si eu... dar niciodata nu am dat mare importantaoh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda.si eu eram asa si la fel ca Roxette am ajuns la spital pentru ca eram deshidratata cu dureri foarte mari de burtastraight face.
Chiar daca nu iti este sete, tu bea macar un litru de apa pe zi si vei sti ca nu o sa ajungi in situatia asta.happy
Byee.happy

| anca13 a răspuns:

Inlocuiesti tot timpu apa poate, bei sucuri, bere etc.Alceva nu imi dau seama sau baga si tu niste ciocolata si imposibil dupa sa nu iti fie sete happy

| Marin_Patru_1951 a răspuns:

Dar de ce se zice, Des-hidratat si nu, Rar-hidratat?