| 9PM a întrebat:

De ce oamenilor rai le iese aproape mereu testul psihologic bun?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
16 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Putem vedea și noi datele acestui studiu?

| 9PM explică (pentru Frank51):

Studii nu sunt. Din ce vad eu lor le cam merg bine pe toate planurile, nu e o regulă da cu precădere unii par invincibili deși fiecare duce lupte interioare.
Fac ei ce nu fac și se fac plăcuți de o mulțime de oameni, și cei care sunt chiar buni, civilizați, liniștiți sunt câteodată luați în râs.
E posibil sa aiba multa confidenta în ei și asta probabil duce la un rezultat PRO

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Mai intai ar trebui sa ne explici ce inseamna "rau" in cazul de fata.

| Frank51 a răspuns (pentru 9PM):

Cine sunt ei?

| doctorandus a răspuns:

Testele psihologice functioneaza doar dacă esti sincer.

De exemplu la testul de calitati, la care-ti dai note singur: da-ti doar note de 8, 9, 10, daca esti sincer, pici testul.

Unii!

Să spui despre unii că o duc bine sau rău fără ști despre cine vorbești este superficial.

Also, să faci studii pe oameni pe care nu-i cunoști iar e superficial și pierdere de timp.

Știu,da nu vreau sa zic. Nu e vorba că o duc rău ci că sunt răi. Și un om bun poate sa o duca rău.

Da, nu ai prins ideea. Cine ești tu să faci studii despre oameni? Sau cine sunt eu? Studiile se fac într-un mediu controlat.

Era o părere man. Stai chill.

Sfânt nici eu nu sunt happy
Cunosc eu câțiva oameni, și la mine in familie numai oamenii buni au mierlit-o! Dar nu e o regulă, știu că sunt și răi care o pățesc.

| 9PM explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Oameni ce rad de probleme altora, ce dau bully etc., dar lista e interminabilă și faptele sunt mult mai crude decât bully. Oamenii meschini, mizerabili.

Sunt foarte chill, și nu, nu era o părere. O părere începe cam așa: " salut TPU, sunt de părere că...".

Acum spui că este o părere, dar cred că confunzi părerea cu altceva.

Te agiți prea mult man. O seara faina.

Te-ai simțit asta e problema laughing

| D7Alina777 a răspuns:

Pentru că testele psihologice nu sunt corecte majoritatea, mai ales cele vechi.

Întrebări similare