Cand primesti mesaje de hate, cel mai bun lucru pe care il poti face e sa le dai block. Nu le da apa la moara pentru ca mai rau devine situatia. Nu vad sa fie o problema sa postezi aici. La urma urmei, site-ul asta este pentru tot felul de probleme si nu stii cand primești ajutor.
Legat de simptomele descrise la inceput, este foarte posibil sa fii luat vreun virus din aer. Asta mi s-a intamplat si mie recent. Ieri ma duc la magazin, fac niste cumparaturi si cand ajung acasa observ ca ma doare gatul. Azi ma trezesc cu aceeasi durere, chiar mai puternica, si febra. Odihna este cea mai buna soluție.
Odihna, hidratare, vitaminizare. Dacă nu trec simptomele, o vizita la medic. Toate bune.
Referitor la a doua parte. Ți-am citit cu toții problemele. Gândește-te un hobby care te face fericita, nu mai fii atât de dependenta de atenția celorlalți. Când va fi sa se întâmple (sa ai propria familie) se va întâmpla, dar doar atunci când trebuie.
Adica eu nu merit afecțiune? Chiar nu merit sprijinul nimănui? de ce mă faceți dependentă de atenția celorlați? Am zis eu că primesc hate. Nu am voie sa spun nimic, se pare. Nu o mai pot duce așa, nu mai vreau si nu mai pot sa fac față singura cu nimic. Totul mi-e în zadar. Mulțumesc pentru înțelegere!
Mulțumesc!
Eu am simptomele ce le-am scris mai sus, dar nu am febra si nici dureri in gat. Mi-e doar rau...Și pe partea emoțională ma simt oribil. Azi nu ma pot opri din plans.
Sper sa fii bine.
Multumesc! Stiu cum este sa n-ai pe nimeni cu care sa comunici, dar nu trebuie sa te ataci pe tine insuti pentru asta. Auto-pedeapsa nu face altceva decat sa-ti accentueze starile de tristete. Incearca sa gandesti pozitiv, gaseste-ti niste activitati care iti plac si axeaza-te pe ele. Eu de exemplu ma simt mult mai bine dupa ce fac putin sport. Asta nu inseamna neaparat sala, poate fi orice forma de activitate, chiar si o plimbare pe afara. Sper ca te-am ajutat!
Daca ai o durere puternica de cap, slăbiciune, greturi si amețeli, inclusiv cand stai întinsă pe pat,
chemi AMBULANTA! Nu e normal sa ai aceste simptome atata timp.
E si vremea de vina probabil. Plus ca in perioada asta circula la greu viroze, covidutzi, de-astea.
Mulțumesc și eu!
Nu mai mă face nimic să mă simt bine, îți spun sincer. Chiar nimic. Nimic nu îmi mai aduce plăcere. Plâng într-una, mă văd și singură.
FatimaS, ai înțeles cât se poate de greșit ce am scris mai sus. Bineînțeles că meriți afecțiune, recunoaștere, admirație și suport ca orice om. Mă dezamăgești mult crezând că ce am scris este hate. Ți-am sugerat sa găsești un hobby, orice care te face fericita pe lângă fericirea care ți-o pot asigura ceilalți (prieteni, iubiți etc). Altfel, in cazul unei despărțiri (și crede-mă că vor fi, ni se întâmplă tuturor) gata? Viața nu mai are rost? Nu pot trece peste? Sunt slab și neînsemnat? Viața e făcută să o trăiești, pentru tine in primul rand, nu pentru ceilalți. Oamenii vin și se duc în viața fiecăruia, ne schimbam prieteni, iubiți, etc. Sunt și cazuri în care avem prieteni pe viață și iubiți/iubite pe viață. Dar fiecare are in același timp nevoie de spatiu într-o relație, de un hobby. Nu o iubire sufocantă, nu o dependență patologica de cel iubit și fără de care, gata, viața nu mai are sens. Am văzut multe relații toxice la viața mea. Ea îi spunea lui:" ori eu ori prietenii tai". Am cunoscut băieți cu care mergeam pe munte, făceam escalada in Cheile Turzii sau la Șuncuiuș, făcuserăm scufundări împreună, atestați PADI, veseli și plini de viață, care treptat au dispărut într-o relație egoista și dependenți de a-i face pe plac iubitei, care nu-i lăsa să facă nimic. Oamenii au devenit posaci, sumbri și robotici. La asta m-am referit cu hobby-urile. Sa ai mereu ceva care te face fericita, indiferent daca ai sau nu o relație. Sper că m-am făcut înțeles acum. Toate bune. Cheers