| alinaa765 a întrebat:

De la ce poate fi respiratul greu cand mananc? Abia pot manca deoarece simt ca obosesc si am nevoie sa trag aer adanc insa de multe ori nu pot

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Recomand sa mergi la medic si sa-ti verific plamanii si inima, fiindca unul din organele astea este afectat, de aici si oboseala la mancat, mers indelungat samd.
sanatate multa!

| LisaJulie a răspuns:

Pot sa fie probleme cu respirația, obezitate, multe cauze! Când ți-ai făcut ultima oara analizele!

| Cipi1212 a răspuns:

Ai probleme cu greutatea?

| Robert2526 a răspuns:

Anxietate...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie să excluzi o eventuală problemă cu inima. Mergi la un cardiolog pentru o ecografie.

| alinaa765 explică (pentru anonim_4396):

Am facut una in ianuarie si EKG uri o gramada, nu s-ar putea sa fie ceva de la acid?

| anonim_4396 a răspuns (pentru alinaa765):

Nu ştiu, ai acid? Nu văd de ce acidul te-ar obosi.

Ce alte investigații ai mai făcut? Ar fi bine să le pui direct în întrebare la început.

| alinaa765 explică (pentru anonim_4396):

Am astm si hernie hiatala, si anxietate insa e altfel decat e la anxietate. La anxietate e senzatia ca plamanii tai nu functioneaza, aici simt ca si cum ca ar fi ingustate caile respiratorii sau ceva care obstructeaza

| anonim_4396 a răspuns (pentru alinaa765):

Eşti în tratament relevant pentru astm? Trebuie să faci spirometrie cât mai repede.

La hernie hiatală trebuie să iei un PPI, de exemplu Omeprazol.

Nu cred că e anxietate.

| bannedMF a răspuns:

Cate kg ai?