| HeyLyn a întrebat:

De la un timp am pofta mare de paine.Stiti cumva de la ce? Si nu vreau sa vad comentarii puse in batjocorawinking

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

De obicei corpul cere singur ceea ce are nevoie trimitand creierului comenzi. Daca tu ai pofta de paine inseamna ca organismului tau ii trebuie o proteina pe care paine o contine.Nu te speria, nu e nimic rau, tuturor ni se intampla cateodata sa avem pofta de ceva.Mananca mai multa paine atunci cand simti nevoia si totl va fi bine.

| grgdlk a răspuns:

Poate esti insarcinata...

| HeyLyn explică (pentru grgdlk):

Doamnee straight face peste 9 luni fac 14 ani. Si nici nu as face acest lucru curandwinking

| SteauaROsie a răspuns:

Pai.

si mie mi s a sporit pofta la painelaughing

nu pot manca o farfurie de mancare doar cu 2 feli de paine,
mi se are aiurea,

eu de obicei,

mananc o farfurie cu mancare, cu o paine intrega(franzela de 350-400gr)

| Diiiidi a răspuns:

Nu poti fi nici insarcinata si tot felul de porcariioh go on da de unde. ai o pofta poate ai nimerit o categorie de paine care iti place (copii cand sunt mici nu mananca paine deloc) dar poate ai mai crescut si de aia eu asa cred