| Alexaa2 a întrebat:

De mâine mă apuc iar de dieta Daneza, pe care am mai ținut-o acum aproximativ o luna. Ei zic sa nu o ținem mai puțin de 2 ani după terminarea ei. Eu nu am reușit s-o tin pana la capăt. Nu vad care ar fi problema dacă as relua-o, nu am probleme deloc, sa-mi fie rau sau mai știu eu ce. Ambiție am, nu vad de ce n-ar da rezultate iarăși. (Am slabit 5 kg in 9 zile, in loc de 13) voi ce ziceți? Credeți ca mai dă rezultate?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

In noua zile ai dat foarte multa apa afara, dupa aia adios 5 Kg in noua zile, 13 e aberatie.
Dupa acele zile poate mai dai putina apa, apoi incepi sa slabesti greu. Poate maxim maximorum 6 Kg pe luna!
Deci sa fi pregatita ca sa nu fi dezamagita.

Ai dat jos ca ai micsorat nr de carbohidrati, si atunci rinichii da mai multa apa afara. De aia in prima faza e mirajul asta mama 100 kile in 7 zile, asta e.
Pentru ca regula e Kcalorii intrate si iesite.
Daca arzi un 2000/zi si ai o dieta deci dieta la maxim, ai 1500/zi deficit care inseamna 6, 7 Kg lunar, atat.

| SiA31 a răspuns:

Sincer, nu e recomandat să o repeți. Eu, una, țin Rina. E puțin mai grea, dar am dat 10 kg jos într-o lună happy
Depinde și câte kg vrei să dai jos ^-^

| Mosotti a răspuns (pentru SiA31):

10 Kg lunar este o cifra cam mare, dar pune si apa iesita. Ai dat un 7 sa zicem. Daca se mentin alea 10 kile si dupa ce mananci normal, atunci atat ai dat jos.
Ca sa slabesti 10 Kg lunar pe bune adica grasime, ar trebui sa nu mananci nimic luna aia! Deci ai dat mai putin ceva.
Este matematica:

1 Kg grasime corporala are 7000 Kcalorii.
ai dat zece deci ai avut in minus 70000 pe luna, impartit la 31, ai avut minus 2250 Kcal/zi.
Adica...cam cat arzi, asa ca mi-e greu sa cred ca nu ai mancat nimic toata luna.
Ridica nr de cabo la normal sa vedem cum se mentine greutatea.

Nu conteaza ce disociezi, ca reduci carbo la min, conteaza cate Kcal mananci si cat deficit ai, atat.
Eu am slabit 5 kg/lunar mancand orice doar in limita a 1200 Kcal/zi.

| Alexaa2 explică (pentru SiA31):

Am ținut și eu Rina, intr-o luna am dat jos 12 kg, e foarte buna! Dar cu Daneza... mi se pare mai ușoară și mai rapida. Am slăbit cu ea, și nu am mai pus la loc. Și de azi m-am apucat iarăși de ea
Întrebarea mea era dacă mai credeți ca va mai avea rezultatelaughing și de ce n-ar avea.

| SiA31 a răspuns (pentru Mosotti):

Am dat 10 kg jos într-o săptămână, după ce am fost operată de apendicită laughing))
Dacă spun că am dat jos acele kg, o spun pentru că știu. Nu mă trezesc vorbind aiurea. Dar mulțumesc pentru informații happy

| Mosotti a răspuns (pentru SiA31):

Normal ca sti, ca asa ti-a aratat cantarul.

Ca asa...era unu care cica slabise intr-o zi 10 kile, a slabit, dar de fapt pierduse multa apa, a fost la tv parca.

Problema e ca de multe ori la slabeala majoritar apa, aia se pune la loc treptat, si ramane greutate minus, ce s-a slabit pe bune adica din grasime.
Altfel iese apa, dar materia grasa e mai departe acolo.
Tu ai eliminat si motivul retinerii apei in plus, si de aia se mentin cele 10 Kg date. Altfel trebuia peste jumate sa pui la loc.
Deci ai micsorat cantitatea de sare si carbohidrati. Ca daca mananci ca inainte, pui rapid Kg date jos din apa. Ma refer la cantitatea de carbo si sare dar in limita a kcal pe care le arzi, ca sa nu te ingrasi cum s-ar zice.
Si daca nu mananci nimic, slabesti maxim 2, 2-2, 5 Kg la o saptamana, bine, fara sport, doar cu miscarea uzuala, deci slabire pe bune din grasime.

| SPECTOGRAFIE a răspuns:

In mod normal nu este indicat sa folosim aceeasi dieta de doua ori, deoarece slabitul nu mai da randament pentru ca organismul s-a invatat deja cu prima data cand am tinut dieta asta...

| Mosotti a răspuns (pentru SPECTOGRAFIE):

Gresit, atat timp cat ai deficit caloric slabesti pana la oase! Ce sa se invete, corpul are nevoie de energie permanent, nu i-o dau, trage din ce mai ai pe tine, il doare in fund de ce mananci sau nu.

Pe probate! Nu va mai luati dupa toti care zic una si alta, testati voi personal!
La Auschwiz au slabit aia de tot, mancau doar 700 kcal/zi la infinit, si au slabit constant cu aceias rata continuu.

Si sa-ti explic de ce e asa:
Inima bate la fel mereu, temperatura e aceiasi, creierul merge la fel, organele muncesc la fel, ca sa mentii acelasi randament, trebuie sa consumi aceiasi energie.
Ca sa arda mai putin si sa slabeti mai greu la aceiasi dieta trebuie sa scada temperatura, sa bata inima mai incet, sa lucre totul mai incet!
Bine, daca faci mai putina miscare da, atunci slabesti mai greu.

Ia fa tu o dieta doua sapt sa ai minim 1000 Kcal deficit, o sa dai jos cam 2 kile. Adica sa mananci un 800-1000 pe zi.
Repeta dieta dupa o luna, sa vezi ca vei slabi la fel!
Te-am pus sa testezi ca sa vezi care zice bine, eu sau aia!? Ca o sa zici "asta vb aiurea". Dar multi stiu asta.