| Essmeralda a întrebat:

De vreo săptămână, două, simt în burtă că mi se mişcă ceva, mai ales în partea stângă simt mai intens. Țin să menționez că testul de sarcină a ieşit negativ, şi menstruația o am lunar. Ce am?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| IuliiSiAtat a răspuns:

In partea stanga jos este splina.
iar mai sus simt si eu ceva miscari de muchi, asa tremurande, nu cred ca trebuie sa te sperii.

| AdelinaC a răspuns (pentru IuliiSiAtat):

Splina este in stanga sus, sub diafragm si acoperita de grilajul costalhappy

4 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Cred ca este vorba de o balonare cauzata de gazele in exces. Evita sa mananci alimente care fermenteaza(fasole, varza, ciocolata, fast food, sucuri de cumparat gen cola, etc) si la care e posibil sa ai intoleranta(spre exemplu lactoza). Daca dupa cateva zile nu iti trece renuntant la acele alimente, fa-ti un control la medicul gastroenterolog pentru ca e posibil sa ai o problema biliara( spre exemplu dischinezie) sau a colonului.

| AndreiGabi a răspuns:

Limbrici laughing

| alinutza0408 a răspuns:

Pot fi spasme ale muschilor intercostali.Totusi ar trebui sa mergi la medic, o colega de liceu a avut menstruati pana in luna a 5-a de sarcina