E prima data cand aud de tratament cu albastru de metilen pentru candidoza vaginala. Stiam ca au fost studii pentru candidoza bucala si s-a reusit eliminarea ei, dar daca zici ca a produs usturimi imi imaginez ca irita mucoasa vaginala, lucru nu tocmai indicat in eradicarea infectiilor. Nu pot zice ca nu e tratament bun (doar ti l-a recomandat un medic), dar eu as fi ales altceva.
Da, am avut si eu aceasta problema...intr-adevar trebuie sa faci ce iti spune medicul... si tratamentul cu ovule, e foarte bun, mie mi-a dat ovule clotrimazol, asa se cheama si nu sunt nici scumpe, iti doresc multa sanatate.
Eu nu am auzit in viata mea de asa ceva! eu am avut candida si medicul mi-a recomandat niste ovule cu clotrimazol dar nu ma stiu cum se numeau. dupa primele 2-3 ovule m-am simtit mult mai bine iar dupa ce am terminat tratamentul nu am mai avut probleme. dar de albastru de metil...nu am auzit ca ar fi indicat in asemenea probleme pentru ca stiu ca produce iritatii. mai consulta si alt medic, mi se pare destul de ciudat tratamentul pe care l-a recomandat...