| ady48 a întrebat:

Am fost la Herculane pentru 3 saptamani, pentru ca ma dureau ingrozitor picioarele mai ales talpile si calcaiele, iar acolo dupa baile de sulf si proceduri de fizioterapie ma simteam mai bine, dar dupa ce am venit acasa am stat cam mult in picioare si durerile au revenit.Chiar o fi nevoie sa ma duc la un specialist si atunci care ar fi acela? Ma puteti ajuta cu un raspuns?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Este in curtea maternitatii Filantropia, imediat cum intri in curte, pe partea dreapta, un Institut de recuperare fizioterapeutica, unde este un dr foarte bun (si profesional si ca om) - DAN CURELEA, dar care iti va cere recomandare de la medicul de familie (neaparat). Este la parter, imediat in dreapta, primul cabinet. Mult succes si insanatosire grabnica!

6 răspunsuri:
.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

trebuie sa consulti un doctor ortoped.este posibil sa ai nevoie de talonete si acestea iti vor regla mersul si nu te vor mai durea picioarele sau doctorul iti poate recomanda schimbarea pantofilor.este mai indicat sa mergi la un specialist deoarece problemele tale se pot agrava.

| devine a răspuns:

Pai dupa parerea mea, ar putea fi ori o problema reumatica, ce se declanseaza la schimbarile de vreme etc, ori ceva circulator... o simpla circulatie proasta periferica ce se evidentiaza in special atuncic and stai mult in picioare. incearca niste varixinal sau alte emdicamente usoare care imbunatatesc circulatia la nvielul mebrelor inferioare. cu coloana nu cred ca ai putea sa ai ceva, pentru ca de obicei durerile sunt mult mai violente si categoric de duc instant la doctor, nu la Herculane. totusi, ai putea consulta un ortoped, care ar putea sa-si dea seama de ce natura sunt durerile pe care le ai. numa bine happy

| Delia 75 a răspuns:

Si eu am patit la fel si tot la aceleasi bai ...si eu am intrebat pe TPU si uite ce am inteles : Se spune ca un tratament balnear rascoleste bolile pe care le trateaza si ca durerile aparute in urma unui astfel de tratament ar fi de fapt semnul ca tratamentul respectiv are efect, dar sa stii ca eu de doi ani am durerile de gheninchi si tot nu trec... dupa parerea mea ar fi mai bine sa consulti un specialist, si eu m am hotarit sa fac acelasi lucru dupa sarbatori.Cit despre specialist, acesta trebuie sa fie ortoped.

| albertoy21 a răspuns:

Buna eu am fost la dan curelea si m-a scapat de o operatie de hernie de disc este cel mai bun dr

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Poate ai un asa numit "cioc" in calcai, dupa o vreme, sau de greutate, daca ai un plus de ceva kg...nu suporta organismul...sanatate...din tr.severin...

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

A fost o intrebare aproape identica acum cateva zile. Am raspuns si eu atunci. Nu cred ca mai am ceva de adaugat.
http://www.tpu.ro/......a-fac.html