Întrebare recomandată | andra4u a întrebat:

Deoarece am par pe unele zone nedorite ale corpului, am fost sa consult un medic endocrinolog si dupa o serie de analize am aflat ca am niste ovare polichistice, singurul tratament care ar putea fi administrat ar fi anticonceptionalele. Am 15 ani si nu stiu daca ar fi tocmai indicat sa incep sa iau de la aceasta varsta. Credeti ca e indicat? Ce riscuri exista?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Tau_Rebelul_1990 a răspuns:

Nu prea este idicat.dc nu incerci sa iei niste tratament naturist?

| Igama a răspuns:

E totusi prea devreme. ai doar 15 ani, prea bine nu iti vor face corpului care nu e inca format in totalitate

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

DA, în cazul acestei afecţiuni TREBUIE să faci tratament cu AC!
El se poate face de la 12-13 anişori...

Am impresia că, în cazul tău, este vorba de hirsutism ( prezenta anormală a părului în anumite zone ), afecţiune care este ( deseori ) însoţită de ovare polichistice.

Deci, îţi RECOMAND să faci tratamentul cu AC!

Toate cele bune şi multă sănătate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Nu prea este indicat, corpul tau inca nu este format in totalitate.
Incearca sa mergi pe remedii naturiste,
http://www.ele.ro/......medii-4502
Te pup!

| oxxy05 a răspuns:

Daca ti-au fost recomandate este bine sa le iei. E mai bine acum decat mai tarziu. Am aceeasi problema ca tine doar ca eu aveam 18 ani cand le-am luat. ai menstruatie regulata? Doar cu asta este posibil sa te ajute si daca ai acnee. Cu parul e mai greu, poate o sa ti se deschida putin la culoare sau sa ti se subtieze putin firele, insa nu este un rezultat vizibil sad