anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Doar de curiozitate.
Ce se intampla daca inghiti aproximativ o jumatate de tub de pasta de dinti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| MCRgurl a răspuns:

Daca nu ma insel poti face febra.Parca citisem asta odata cand cautam motive sa nu merg la scoala si incercam sa fac febra.Si eventual sa ai stari de greata si dureri de cap si de stomac, dar in rest nu cred ca se poate intampla ceva grav.Adica nu e pentru uz extern, pentru ca totusi o bagi in gura cand te speli pe dinti.Si cred ca e facuta in asa fel incat sa nu patesti nimic cand o inghiti.

| Violleta2022 a răspuns:

Nimic, posibil sa te doara burta.

| mihai69 a răspuns:

O să ai o respirație frumos mirositoare.
Altceva - nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ti se face rau, dar nu mori

| DavidoffUser a răspuns:

Nimic, eu asta fac in fiecare zi.

| MajicAro a răspuns:

Şi pasta de dinţi conţine substanţe care pot fi periculoase în cantităţi mari – este vorba de fluorura de sodiu şi triclosan. O linguriţă de pastă de dinţi înghiţită de un copil de 20 de kilograme poate avea efecte serioase: diaree, vărsături şi greaţă, stare de slăbiciune, tremurături, convulsii şi chiar atac de cord.
În cazul unui adult care înghite din greşeală cantităţi mimi de pastă de dinţi, efectele se limitează de obicei la tulburări digestive minore.

| VikaVeisa a răspuns:

Nu stiu poate sa te simti rau, poti sa incerci si vei vedea rezultatu

| Fotbalistul_Liviu_1981 a răspuns:

În cazul unui adult care înghite din greşeală cantităţi mimi de pastă de dinţi, efectele se limitează de obicei la tulburări digestive minore.