Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 18 Mai 2025 sunt:
CONCURS: Cum ne hrănim sănătos?
Bună comunitate TPU! Am o întrebare pentru crescătorii de păsări.Voi cum salvați puii de găină care din păcate s- au născut cu picioare strambe, de exemplu:se târăsc pe genunchi, nu se pot...? (mai mult)
Am un sandviș care expriră mâine. Mai merge să îl mănânc și mâine inclusiv?
Buna am un copil de 3 anisor este constipat de 6 zile sa merg la doctor sau sa mai aștept?
Bună ziua! Vreau să știu, ce centre/spitale/sanatorii de psihiatrie recomandați pentru un băiat care suferă de bipolaritate, anxietate, insomnie, oboseală, din ce am înțeles se chinuie...? (mai mult)
Salut am o întrebare, voi ce simptome a-ți avut la anxietate și stres, te face să te doară toate?
Bună ziua am și eu o problemă azi am văzut că în spate la masea este c-am umflat să fie de la curent sau îmi iese maseaua de minte, de ce nu mă doare dar s-a umflat, voi ce ziceți?
Are zahar painea de la brutarie?
Daca esti la detox si mananci zi de zi paine care are zahar rafinat, afecteaza cu ceva? Adica se mai face detoxul cum trebuie sau nu?
Ce fel de zahar se foloseste in brutarii? Rafinat sau nerafinat?
Buna! Mi-a fost prescris Medrol dar imi este frics sa iau ca sa nu fac șoc anafilactic sau sa imi creasca si mai mult anxietatea
Are ceva dacă am aplicat timp de o lună violet de gențiană pe unghie unde am avut o intervenție chirurgicală? Doctorul mi- a spus să mă bandajez și să dau cu violet de gențiană zilnic iar după...? (mai mult)
Salutare, am fost diagnosticat acum 2 saptamani cu infectie urinara ( enterococcus spp ). Mi- a dat un tratament cu antibiotice de 10 zile. din fericire simptomele s- au ameliorat cu mult dar nu au...? (mai mult)
Bună ziua, de ceva timp mi- a ieșit jos la fund ca un fel de alunițe, probabil la cum m- am dat cu bigul? Sau când am avut așa niște bubițe le rupeam, și acum e ca un fel de alunițe, vă rog...? (mai mult)
Am luat ultimul ospen de 1500 joi dimineață, la cât timp pot sa beau alcool?
Daca salata de la restaurantele fast e sanatoasa, o shaorma de ce nu e de exemplu? Sau nici salatele de acolo nu sunt sanatoase?
Bună ziua, de o saptamna simt ca nu pot respira bine.Nu pot sa trag aer în piept, și noapte tot asa am dificultatea asta.Imi poate spune cineva ce e? Sau un sfat? Sunt adolscenta
Bună, TPU! În urmă cu 2 ani, tatăl meu a avut un Accident Vascular Cerebral Hemoragic + un hematom pe creier (neoperabil). De atunci, viața mea și a mamei mele s- a schimbat complet. Nu ne mai...? (mai mult)
Buna ziua, am o intrebare am facut analize si am fost depistat cu helicobacter pylori am luat antibioticul dar inca nu l am inceput. Medicul nu mi- a spus nici un regim dar eu am o simpla intrebare. Am...? (mai mult)
Mereu când sunt pe ciclu prima zi zici ca sunt pe moarte mă doare burta exagerat nu pot mânca și mereu când am dureri ft mari îmi curg cheaguri mari ft mari zici ca sunt bucății de carne
Hei aseară s- a postat iubitul meu cu una și sunt supărată as dimineață mi- a venit ciclu m- am simțit rau, am avut o stare de căldură și respirație grea ft grea și câteodată simt ca respir...? (mai mult)
Iti poate arata ritm cardiac neregulat pe tensiometru din cauza extrasistolelor, sau e ceva mai grav?
Știe cineva ce plasturi sunt pentru slabit? Care sunt cei mai buni și cu efect eficient pentru pierderea în greutate? Va rog lăsați un link de unde ii pot cumpăra, menționez ca plasturi pe care...? (mai mult)
Salut. Mă gândeam să fac o comandă de apă Vâlcele. Văd că este intens promovată în spațiul public, rafturile cu această apă golindu- se rapid, de fiecare dată când stocurile sunt făcute. ...? (mai mult)
Cineva din Iași care cunoaște o clinică privată în care lucrează cu CAS? Aș vrea să mă operez de varicocel. Mulțumesc!
Bună. Știți cumva ce pastile pot lua pentru concentrare dar și pentru energie? Sau un produs care să conțină ambele beneficii energie+ motivație. Mă trezesc la 3 după masa deși dorm cam 12-...? (mai mult)
Buna, daca am avut menstruatia pe 8 luna asta si m-a tinut 5 zile, cand voi avea ovulatia? perioada cea mai mare? imi vine ciclul regulat la 21 de zile
Cartofii wedges si cu cascaval pane e fast food si asta sau asta nu e? Adica este dar e tot la fel de nociv sau e mai ok? Sau asta e chiar ok?
Si-a pierdut cineva vederea de la vreun ochi in urma unei lovituri? V-ati operat undeva? Ati rezolvat?
Am fost la un optometrist acum 6 luni pentru o prescriptie de ochelari.Toate si bune si frumoase pana cand am inceput sa am ameteli, mancarimi la nivelul ochilor si distorsiuni vizuale.Mi s- a spus ca...? (mai mult)
Bună, de când eram mică am o problemă, dacă beau apă minerală sau orice suc ce conține acid (coca cola, Pepsi, Fanta) simt ca ma arde pe gât acel acid iar apoi ochii mei lăcrimează, mai ...? (mai mult)
Știu că la pubertate se măresc sâni la bărbați dar după mult timp unul a rămas așa mărit și celălalt e normal O cauza?
Am facut operatie de deviatie sept acum 8 sau 9 luni si in momentul de fata respir foarte prost pe nas. Oi avea polipi? Ma gandeam ca daca fac operatia asta o sa respir brici, dar chiar deloc
Am o pata pigmentară destul de mică pe picior și e maronie, o am de 10 ani totuși nu știu dacă este pată pigmentară neapărat, cum pot scăpa de ea? Acasă
Hei TPU! Am și eu următoarele simptome: mâncărime în zona intimă, dar în exterior, la intrarea în vagin și în toată zona vulvei, secție fără miros dar cu consistență branzoasa. Am luat...? (mai mult)
Salut, am o întrebare, de ce cateodată mă înțeapă inima? Am fost la doctor și mi- a făcut alea la inima dar a zis că nu am nimic, a zis sa mă duc peste 4 zile să îmi pună un apărat la ...? (mai mult)
Daca se mai stramba penisul cand se duce erectia inseamna ca am boala peyronie? Sau poate fi si altceva? Si in timpul erectiei se mai stramba
Bună, de vreo 3 zile am înțepături în partea dreaptă acolo la picior unde e soldul, dar sunt înțepături care trec și fac pipi din 2 în 2 ore. Ce sa fie?
Buna ziua!. As avea și eu o întrebare... Ce ar însemna când îți curge sânge din gura brusc? Nu i de la gingii și nici de la masele..
Bună ziua, am luat o pastila Escapelle iar la o săptămână după aceasta, am început sa am sângerări. În ultimele zile a fost o sangerare extrem de ușoară, însă de ieri a devenit mai abundenta....? (mai mult)
Ce e cu oamenii atat de inconstienti? Am vrut astazi sa ies in parc cu sora mea si inainte am zis sa folosim un spray anti- capuse si am auzit un grup de persoane in spatele nostru(aveau si ele copii) ...? (mai mult)
Am o dilema! De ce noi romanii nu donam sange? Vreau sa spun ca suntem pe ultimul loc in Europa la donarea de sange si plasma! Nu stiu de ce guvernul sau ministrul santatii nu ii informeaza pe cetateni...? (mai mult)
Se poate scoate o asigurare la cnas ca sa acopere o plata de spitalizare? Nu a fost asigurat cat a stat în spital
Poti scapa de tensiunea mare daca donezi sange sau daca te duci sa ti se recolteze sange pentru o analiza medicala?
Buna! Sunt pe tratament cu roaccutan și mâine am un eveniment la care vreau să beaum oare ar fi bine ca să iau medicamentele în ziua aia?
Daca faci detox si nu ai grija mereu la ce mananci samd, inseamna ca nu se va mai face acel detox sau oricum se face? Sau cum e ca nu inteleg?
Bună! Vin la dvs cu o întrebare, poate cineva a mai trecut prin asta sau este în cunoștință de cauză. Eu am 18 ani aproape și recent de vreo săptămână am observat ca îmi pică părul mai...? (mai mult)
Pestele din conserva e ok sa fie consumat chiar si daca e procesat? Sau si el ar cam trebui evitat?
Aveti idee de ceva medicament asemanator cu xanax dar care se elibereaza fara reteta sau ceva pe bazat de codeina tot fara reteta, in afara de codamin ca nu se gaseste Dau funda
Buna ziua! S- a confruntat cineva cu un cos/nodul sub piele pe picior, între zona inghinala și genunchi, pe coapsa, dar nu are de- a face cu ganglionii inghinali, nu este în zona lor. La suprafață...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Intrebjjj întreabă:
gllopel întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nina Dobrev
Ai urmarit-o interpretand roluri precum Elena Gilbert sau Mia Jones? Dar cat de multe lucruri stii despre omul Nina Dobrev?