| alina1985 a întrebat:

E possibil ca ceaiul verde dupa 2 saptamani ca il beau sa-mi coloreze limba de maro? pentru ca am o pata pe partea stanga de la limba de vreo 3 sau 4 zile, si ceaiul verde este unica bautura noua ajunsa la dieta.eu nu am alte explicati...pentru ca cafeaua nu cred ca este, o beau de mult si nu mi-a patat niciodata limba. dinti da.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Si eu folosesc ceai verde dar nu am patit asa ceva.

| elena a răspuns:

"alina1985" pentru o dieta sanatoasa, cauta cartea francezului Michel Montignac - Mananc, slabesc si ma mentin cu DIETA MONTIGNAC- au tinut acesta dieta Kylie Minoque, Bill di Hillary Clinton, Gerard Depardieu, regina Beatrix a Olandei...vei vedea intr-adevar ca mananci de toate dar conteaza calitatea alimentelor si nu cantitatea, despre ceaiul verde nu stiu ce sa-ti zic, nu am folosit niciodata.

| nicky a răspuns:

SI eu beau doua cani de ceai verde pe zi dar nu am nimic.

| LoryM22 a răspuns:

Si eu consum ceai verde seara si ceai negru dimineata si nu am nimic, plus ca iti regleaza si metabolismul, poate ai facut exces de ceai.