Uite-te in oglinda, daca nu vezi nimic inseamna ca esti bine. Daca e rosu inseamna ca ai avut ceva si ai o iritatie, nimic special. Esti bine.
Pai sa se uite cineva in ochii tai. Zici ca batea vintul. Poate fi ceva marunt pe care insa tu nu ai cum sa vezi si sa scoti chiar daca te-ai spalat.Roaga pe cineva sa se uite bine mai ales jos unde iese lacrima sa-ti tragi un pic jos pielea de sub ochi si asa sa va uitati ca altfel nu e cum.
Aoleu.Deci te-a picurat in ochi ( cred ) naspa rau... Pune apa in vata ca poate se scoate acea chestie
. Dar daca asa nu functioneaza, trebuie sa te duci la medic. Toti speram sa nu fie ceva grav. Te
Tin sa mentionez ca deasupra erau niste copaci.Si daca inchid ochiul(stang) simt ca ma deranjeaza ceva si imi vine sa lacrimez.Nu cred ca voi putea dormi asta-seara daca nu se intampla ceva.
@Alice Ironia raspunsului tau este jalnica tinand cont ca era o problema de sanatate la propriu.Totusi, mi-a trecut, m-am tot clatit cu apa ochiul si la un moment dat cand am inchis ochiul nu ma mai jenat.Va multumesc tuturor, inclusiv tie Alice, pentru ca v-ati luat din timp sa ma ajutati.
Pote fi bacteri mai bine sa te duci la un control la medic de familie sti ce a patit unu ia crescut un vierme in ochi de 14 cm