| MZc a întrebat:

Este adevărat că dacă iei anticoncepționale te îngrași? Sunt situații în care sunt persoane care au luat și nu s au ingrasat de la ele?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Te ingrasi deoarece creste pofta de mincare exact ca in cazul vitaminelor, si maninci nonstop te faci ca dulapul.

| dullcat a răspuns:

Raspunsul pe scurt este da, de citit aici rapsunsul pe lung:
https://www.doc.ro/......ceptionale

https://contracept-m.ro/blog/anticonceptionalele-si-ingrasarea/

| alina2k18 a răspuns:

Nu, medicamentele nu ingrasa.
Mancatul excesiv ingrasa.
Daca te ingrasa vreun medicament erau obezi aia prin Somalia.

| ReddY25 a răspuns:

Nu

| carevaescu a răspuns:

Daca faci senvis de anticoncepționale cu multa paine si nutella, clar te ingrasi.

Gluma la o parte, nu, nu îngrașă. N-are treaba.

| Miruna333 a răspuns:

Nu există o legătură directă. Dar poți avea retenție de apă, hormonii pot afecta apetitul și nivelul de energie și pot influența distribuția grăsimii în corp. Au multe efecte negative și până să dai de cele care ți se potrivesc organismului tău, poate dura. Eu recomand steriletul, de 100 de ori mai bun.

| Xox0 a răspuns:

Depinde de om. Mie nu mi s-a intamplat asta.

| Parakeets a răspuns:

Pe acest domeniu nu am prea citit și sunt fană medicină happy și pastile, dar din minimele mele cunoștințe nu am auzit așa ceva.

Mai de grabă te poți umfla de la pastilele care ți se specifică să le iei fără sare și tu ai consuma totuși sarea în timp ce iei și acele pastile.
Ba chiar am auzit și de cazuri în care pastilele pentru slăbit sau chiar vitaminele, care uneori le iei pentru carențe de vitamine, însă să zic dacă ești genul mai endomorf sau chiar mai gurmand, însă după o perioadă de luarea acelor suplimente alimentare, ajungi și să pui câteva kilograme în plus, de la niște simple vitamine.
Dar de anticoncepționale nu am auzit. Dar poate sunt cazuri și nu știu eu.
Mai documentează-te, dacă te pasionează acest subiect sau ești consumatoare de aceste pastile.
E bine ca orice-ți trece prin mână și gât să te documentezi și tu, nu doar să iei de la farmacie sau ce-ți recomandă medicul.
Eu așa procedez cu tot ce iau. Cum cumpăr o cutie nouă de pastile, pentru orice durere sau simptom, scot prospectul și încep cercetarea happy apoi citesc pe net mai în amănunt despre fiecare substanță sau plantă enumerate acolo, apoi despre boala sau simptomele cutare. Și mereu caut și zona cu "efecte adverse" din prospect. happy

| Ionut632 a răspuns:

Nu,nu este adevarat.