| tonyc7 a întrebat:

Este adevarat ca Ploiesti are un nivel ridicat de aer poluat? Daca da, asta inseamna ca este riscant pentru sanatate sa locuiesti acolo pe termen lung, zi de zi? Probabil majoritatea locuitorilor sunt obisnuiti neavand probleme, ceea ce e imbucurator, insa sunt si persoane cu o imunitate slaba, deci mai ales in cazul lor care sunt riscurile?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

In nici o tara poluarea nu este atat de grava incat sa-ti scurteze viata iar Romania sta foarte bine in privinta asta! Deci poti sta linistit ca nu vei trai mai putin din cauza poluarii!

| tonyc7 explică (pentru lpavel):

Ba sunt si tari unde poluarea chiar e o problema serioasa altfel n-ar mai umbla cetatenii de acolo cu mastile pe fata. Ma refer la unele orase mari din Asia.

| lpavel a răspuns (pentru tonyc7):

Eu nu am zis ca poluarea nu e serioasa nicaieri ci ca nu in asa fel incat sa-ti scurteze viata!

| Cipi1212 a răspuns:

Știam că este o groapă de gunoi în apropiere. Nu știu dacă mai este acum.

| angel6lust a răspuns:

Ploieștiul nu este cel mai poluat oraș din România, locul 1 fiind ocupat de Copșa-mică, Sibiu.