| Temu a întrebat:

Este bine dacă renunț la lenjeria intimă definitiv? Adică nu o mai pot suporta deloc,nici vara nici iarna,nici în alte anotimpuri. Adică să port pantalonii dar fără chiloți/boxeri, să port pantalonii fără nimic dedesubt. Este bine?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| MMP2000RO a răspuns:

Nu contează man, e absolut irelevant sincer, poți să renunți pentru că e fix treaba și alegerea ta ce porți și ce nu. Nici eu nu pot lenjerie intimă când am pantaloni de trening, că n-o mai pot suporta nici eu. O port doar acum vara când am pantaloni scurți. În rest și eu am renunțat la ea.

suntserios
| suntserios a răspuns:

O să ți se frece mătărânga de blugi pana se face albastra

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu este bine deloc.

| darrio2007 a răspuns:

Lenjeria intimă are rolul ei.
Vrei sa renunti definitiv, dar cum te ai sa te simti la iarnă?

| elenaaaaa56262 a răspuns:

Poți, dar doar atunci când porți ceva lejer, pantaloni largi, fuste. Și atunci când dormi. În rest, dacă porți haine strâmte e mai bine să porți chiloți, deoarece poți face iritații/infectii, deoarece zona intimă se freacă prea mult de materialul blugului/pantalonului.

| angel6lust a răspuns:

Or să ai boner-ul mai proeminent, no... XD.

| Alex765431 a răspuns:

Nu prea e ok. Fă cum vrei tu.