Mititeii la grătar, hamburgerii, băuturile răcoritoare sau îngheţata sunt ingrediente de bază ale distracţiilor, dar fac parte şi din dieta zilnică a multor români. Ele au însă un conţinut caloric mare şi netezesc drumul către o îngrăşare rapidă.
Sucurile răcoritoare
Îngheţata
Snacksuri şi chipsuri
Funda?
Untura, sunca si ulei prajit de minimum 5 ori. Glumesc.
Fa ce spune LauraLau 99 si peste cativa ani sa te vizitez la spital sau la morga..Eu sunt baiat si sunt foarte slab
Dar sanatos tun, si cunosc baieti care arata perfect si au ficatul praf. din pacate.
Nu este de dorit sa iti doresti sa te ingrasi, oricat de slaba ai fi. Mizeaza pe un stil de viata mai sanatos, sport pentri remodelare si marire musculara, dar nu ingrasat!
Ingrasa-te sanatos, nu cu fast food.
Carbohidrati ( orez, cartofi, paste, quinoa ), de 3-4 ori pe zi, in combinatie cu proteine ( carne, peste, branza, oua ).
Sa nu te gandesti ca daca trebuie sa te ingrasi trebuie sa mananci nmai dulciuri.Sa nu faciasta.Trebuie sa ai un fel de dieta echilibrata.Fiindca daca ai mancat dulciuri hop te-ai ingrasat orea rau.Cauta pe google cura de ingrasare.Nu trebuie sa o urmezi ci doa sa vezi ce alimente sunt specificate in acele curi de ingrasare!
Eu unul sunt foarte pasionat de gatit si ce am observat eu ca ingrasa este omleta, in care sa adaugi niste carne. Parerea mea e ca ai putea sa mananci lucruri grase gen slanina...defapt mananca ardeleneste da mai mananca si cate un fruct, o salata, ca si ce-i prea mult strica si la fel cum este cu slabitul, asa cred ca e si cu ingrasatul, ar trebui sa o faci finut si treptat alaturi de un pic de miscare.
AnnaAnax întreabă:
Vampire_9682 întreabă:
AanoniM17 întreabă: