| Mar a întrebat:

FUNDA URGENT! buna. azi am descoperit ca am o infectie la ureche de la cercei.am infectia la gaura care mi-am facut-o acum un an.(este o mica umflatura aceasta infectie). cum o pot trata? am tinut pana acum doua luni un cercel din aurin gaura. iar dupa ce am aflat de infectie am incercat sa imi dezinfectez cerceii si urechea.deci ce sa fac in continuare? imi va trece?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| deutSa a răspuns:

Hai sa-ti zic ceva thinking
Un coleg de la mine si-a facut ditamai gaura in ureche, de ii intra cca 3 pixuri daca nu mai mult[ ca cica asa e la moda ] si tot asa...si-a facut infectie, da` si-a curatat gaura cu servetele din astea umede/ spirt si in 3 zile i`a trecut... Daca este o mica umflatura poate sa fie cos, asa mi-a aparut si mie acu vreo o saptamana.
dezinfecteaza infectia/cosu cu servetel umed/spirt si da pe locul infectiei cu crema de aloe vera/galbenele si ar trebui sa-ti treaca in aprox. 5 zile daca nu`ti trece du-te la doctor

6 răspunsuri:
| anad a răspuns:

Daca nu vrei sa mergi la cabinet la medic poti sa rogi la o farmacie( stiu si ele ceva medicina) sa-ti dea ceva unguent pentru acea infectie. Nu ti-as recomanda sa o tratezi fara ceva indicat de cineva de specialitate.

| noktambul a răspuns:

Alifie de galbenele

| zizi000 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa te duci la doctor.straight face

| adinakaty a răspuns:

Du-te la farmacie si cumpara betadina.Este o solutie maro inchis pe baza de iod. Este foarte buna si dezinfecteaza rapid si nu este nici scumpa. Ti-o recomand pentru ca am avut si eu probleme la o ureche de la cercel si cu asta m-am vindecat.Bafta

| udya a răspuns:

Rivanol este foarte bun si unguent Carpicon.

| andrei_6989 a răspuns:

Nu nu trebuie sa astepti trebuie sa te duci la doctor