| noname2021 a întrebat:

Hei,este in regula sa faci sport daca ai chist ovarian de 5 cm?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

Medicul tau e cel mai in masura sa-ti raspunda intrebarilor ca astea. La 5cm e destul de mare. Depinde si ce fel de sport. Poti sa alergi, de exemplu, dar nu sa ridici greutati mari sau sa faci sporturi foarte epuizante. Dar cum am zis, cel mai bine intrebi doctorul, el stie cel mai bine.
Multa sanatate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chestia asta trebuie discutata cu medicul, nu cu anonimi pe TPU

| noname2021 explică (pentru anonim_4396):

Momentan nu pot ajunge la medic si m-am gandit sa intreb de curiozitate.

| okays a răspuns:

Buna. Indicat este sa nu faci sport, deoarece se poate sparge. Am avut si eu, doar ca de 7cm, asa ca medicul mi-a recomandat repaus total. Sanatate!

| noname2021 explică (pentru okays):

Scuze ca te intreb, ai facut operatie sau ai avut tratament?

| okays a răspuns (pentru noname2021):

Am avut tratament si a disparut! Si nu am luat anticonceptionale

| noname2021 explică (pentru okays):

Mie mi-a dat ca tratament anticonceptionale straight face

| CuriousStuff a răspuns (pentru noname2021):

De obicei tratamentul pentru chist e cu anticonceptionale. E un tratament bun si de cele mai multe ori da rezultate foarte bune. Chistul poate sa treaca si fara tratament, dar daca e asa mare trebuie tratament. Insanatosire grabnica. happy

| noname2021 explică (pentru CuriousStuff):

Multumesc :*

Întrebări similare