| ToxicG a întrebat:

Hei..Eu nu pot sa-l pronunt pe R sad.Si chestia asta ma dispera! Adica m`am saturat ca toti sa ma intrebe "Ce?". Toata lumea are ceva cu chestia asta.Chiar si profele ma intreaba ce am spus desi eu vorbesc corect din punct de vedere gramatical.Este posibil sa il pronunt? Daca da, cum? crying
Funda!
(nu stiu daca`i buna categoria)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| michelia a răspuns:

Alta solutie nu ai decit cu logopedul care va avea exercitii specifice cu tine pentru a corecta defectul. Asta e meseria lor.
Poti sa te plingi ( fara rezultat) sau poti sa schimbi situatia, daca nu te multumeste.

6 răspunsuri:
| SaveTheNature a răspuns:

Eu zic sa nu te ingrijorezi.Eu cred ca e dragut sa nu-l poti pronunta pe r.
Poti exersa, dar cred ca cu timpul problema se va remedia de la sine. Mai ales dupa ce treci de pubertate.

| ombladon a răspuns:

Ce mai faci geogiana?laughing

| michelia a răspuns:

Consulta un logoped si daca esti mai mica ai sanse de corectare mai rapida.
Oricum rrrrrr-itii au farmecul lor si probabil ai un accent la franceza perfecthappy

| ToxicG explică (pentru michelia):

Da...si unul atat de groaznic la germana...ca nu pot sa pronunt un cuvant calumea.

| ToxicG explică (pentru michelia):

Da...Si unul atat de groaznic la germana...pe care o fac.

| ChristianaAa a răspuns (pentru ToxicG):

Nemtii nu-l pronunta pe r laughing Crede-ma, acum traiesc in Germania si-i aud vorbind in fiecare zi laughing

| michelia a răspuns (pentru ToxicG):

Alta solutie nu ai decit cu logopedul care va avea exercitii specifice cu tine pentru a corecta defectul. Asta e meseria lor.
Poti sa te plingi ( fara rezultat) sau poti sa schimbi situatia, daca nu te multumeste.