| elia01 a întrebat:

Am aproape 14 ani si nu reusesc sa scap de celulite, si mama mi-a spus ca nu-i normal sa am celulita la anii astia. Am incercat sa mananc mai sanatos si echilibrat crezand ca poate e de la mancare, am facut si sport etc, si multe alte lucruri, dar nu reusesc. Orice raspuns al vostru e important pentru mine. Rog seriozitate ...merci!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| vladxone a răspuns:

1.Te duci la un nutritionist, iti face un program alimentar
2. Faci mult sport
3.Masaj anticelulitic(vezi ca asta doare)

| anonim_4396 a răspuns (pentru vladxone):

Merci!

2 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Daca asa iti e felu, poti sa te pui tu contra oricat.Si eu am avut la 14 ani, si inca am si la 23 de ani.Nu e ceva ce programezi, nu esti singura. Vrei perfectiune? Bisturiu puisor.Chiar daca slabesti, atarna pielea pe tine si tot la bisturiu ajungi.Pe vremea mamei tale, nu erau toate mancarurile ca acum.De asta erau asa.Insa si atunci erau copii cu celulita.Stai linistita, incearca sa nu te mai ingrasi. Daca slabesti 4 5 kg nu se lasa pielea, insa daca slabesti 10 15 kg happy o sa atarne pielea pe tine.