| Julyett a întrebat:

Hei TPU am o nelamurire. In data de 25 februarie mi-a venit ciclu, normal ca de obicei, nimic neobisnuit. Azi am observat o secretie si cateva firicele de sange. am intrat putin in panica. Este din cauza perioadei de ovulatie sau ar trebui sa-mi fac mai multe griji? Am si mici dureri de ovare ca la menstruatie uneori

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu stiu ce sa zic, poate ai racit la ovare, mai bine du-te la ginecolog sa nu se agraveze

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

DA, cel mai probabil, este din cauza ovulaţiei!

La unele fete/femei apare ( uneori ) în perioada ovulaţiei, o secreţie maronie ( spoting sau chiar sângerare; uneori ca o menstruaţie, dar mai RAR ).
Acest "fenomen" durează 1-3 zile.

Deci, NU cred că sunt motive de îngrijorare!

Totuşi, dacă secreţia va dura mai mult de 3 zile, sau îşi schimbă culoarea ori mirosul, atunci TREBUIE să mergi la un control ginecologic ( fiind posibilă o infecţie ).

Toate cele bune.

| Julyett explică (pentru bursuc001):

Am mai avut o secretie de genul acum 4 luni si era tot cam in perioada ovulatiei si de aceea banuiesc ca e din cauza ovulatiei si am mai avut si mici dureri de ovare, azi am mai avut o secretie la fel de putin cu catev firicele de sange. Sper sa nu fie nimic grav

| bursuc001 a răspuns (pentru Julyett):

NU ai de ce să te îngrijorezi : aşa cum spuneam şi mai sus, şi eu CRED că este de la ovulaţie.
De asemenea, în perioada ovulaţiei pot apărea şi dureri de ovare.
Aceste simptome sunt relativ normale.

O seară frumoasă.

| Cristiana0000 a răspuns:

Mergi la medic, acesta este sfatul meu.pup