| puppetmaster a întrebat:

am si eu o intrebare:cum pot slabi fara sa tin o dieta? adica, eu am diabet zaharat tip 1 si nu pot tine niciun fel de dieta, deci prin ce alte modalitati as putea slabi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| IuseinLavinia a răspuns:

Buna poti tine o dieta sanatoasa dar numai timp de 3 zile, ce consta in a manca numai mere...dar poti sa mai strecori si cate un piept de pui la gratar cand iei pastila. Garantat 2 kg!

| dannyel86 a răspuns:

Faci miscare si mananci mai putin. Sport nu inseamna doar afara. Poti consuma energie si in interior, dar important e si cat mananci. Redu portiile si nu ai cum sa nu slabesti.

| Andrrrraaaa a răspuns:

Mananci cat vrei. Fara sport nu te mentii in forma. Vrei sa slabesti? Fa sport zilnic, cel putin 30 de minute. Bafta!happy

| puppetmaster explică (pentru IuseinLavinia):

Diabetul de tip unu necesita insulina, si e prea riscant sa tii o dieta cand faci insulina pentru ca poti intra in coma
P.S :am mai facut eu come si nu e foarte placut

| IuseinLavinia a răspuns:

A. Nu stiam. Imi pare foarte rau. Cred ca cel mai bine e sa vezi un nutritionist.

| hamsterita29 a răspuns:

Alergi

Întrebări similare