Greutatea ideala pentru această înălțime este de 53 de kilograme, iar cea minimă este de 45 de kilograme. Greutatea actuala se încadrează la gradul de sub nutrit, asta e părerea mea. Acest site îți calculează greutatea ideală http://m.csid.ro/calculator-greutate-ideala/
Dupa mine e perfect! eu am 12 ani si am exact ca tine! Nu esti slaba! Sunt sigura ca arati perfect!
Pai cand vrei sa afli greutatea ideala scazi din inaltime varsta. adica tu ar trebui sa ai cam 46 de kg.Dar e okk.Eu am 13 ani si am 1 79 si am 65 de kg.
Eu is baiat am 13 ani 1.60 47 kg si pentru inaltimea ta greutatea asta este perfecta
Vazusem un tabel in care scria ca trebuie sa ai intre 47 si 52. Eu am 17 ani si am 47. Depinde si de constructia corpului. Eu asa sunt mai slabuta, nu ma pot ingrasa.
Se numește sub ponderal.
Nu ești slabă, ești slăbuță.
Dar fiind în perioada de creștere nu se pune la socoteală, se poate schimba peste noapte.
Dacă te simți bine așa, aceea e ideală pentru tine. nu te lua după tabele.
Nu greutatea conteaza, ci grasimea, totu e sa nu fii gras, indiferent ce greutate ai. Poti avea si 15 kg si sa fii gras ce zici? multi nu cred, dar asta e adevarul.
Poti avea 41 de kg si sa nai pic de grasime, caz in care arati foarte ok, sau poti avea 35 sau 30 kg si sa fii gras, caz in care arati f naspa
deci greutatea conteaza mai deloc, conteaza sa nu ai grasime pe corp.
Nu, ești foarte ok. Dacă ai 1m și 56cm ar trebui sa ai maxim 46 de kg și ar fi ideal dar din punctul meu de vedere ești ok.
Nu. Este foarte bine. Ai o greutate normală. Și eu am 13 ani și am 1.55 și am fost la doctor tot cu aceeași întrebare și mi-a spus că este perfect normal nu te teme.
Deocamdata e ok. Asa am fost si eu, si in liceu am inceput sa prind "contur". Anyway, mai bine slaba decat grasa? Pupici si nu te ingrijora.
Cam da, normal trebuie sa ai in jur de 50 de kg asa ca, pune te pe ingrasat?
Fiecare e perfect exact așa cum e. Nu te speria de kilogramele in plus sau in minus. La vârsta ta esti foarte ok la 41 kg.
La varsta si inaltimea ta e foarte ok. Daca ai o alimentație echilibrata nu ar trebui sa te ingrijoreze nimic. Sper ca te-am ajutat!☺️
Buna! Dupa "standarde", da, esti un pic cam slabuta. Insa atat timp cat analizele iti sunt bune, nu te infometezi, ai energie si te simti echilibrata este in regula.
Din ce in ce mai multe adolescente sufera de tulburari de alimentatie. Ce poti si ar fi bine sa faci pentru tine la varsta asta ar fi sa mananci echilibrat si sanatos si sa ai grija sa ai o activitate fizica in fiecare zi (sa iesi la plimbare macar 45 de minute pe zi este deja o activitate fizica buna si sanatoasa). Sa stii ca nu exista o greutate ideala si un corp ideal spre care sa tinzi. Cel mai ideal corp si greutate pe care o poti avea este unul sanatos.
Nu mai asculta pe toata lumea care nu are treaba cu medicina, cel mai bine e sa vorbesti cu medicul, depinde de constructia ta, daca ai o constructie mai solida, nu e o problema ca ai mai multe kg, cum si daca ai una mai firava, sa ai putine kg de multe ori e in regula.
In cazul tau consider ca nu esti slaba, esti intre.
Eu as spune ca 45 de kilograme ar fi perfecte, acum esti cam slăbuță dar trebuie sa te simti tu bine in corpul tau
Cm pe care ii ai peste 1 m - 10.
Asta ar fi formula pentru greutatea ideala pentru fete si femei.
La tine: 56 - 10 = 46 Kg
Esti in crestere deocamdata, nu te alarma. Ai grija sa mananci cel putin 3 mese sanatoase pe zi, asa cum iti da mama ta si cum te-au invatat la scoala.
Sarah_2707 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DanitoiuValentin întreabă: