| patrik986 a întrebat:

Va rog sa nu comentati cu "lasa-te cat mai poti" si etc (nu ma intereseaza) ce marci de tigari sa fumez,adica care sunt mai "sanatoase"? Eu fumez pall mall negru, este ok? Aici ma refer la filtru (sa absoarbe mai bine toxinele si alte substante chimice.Nu intreb care tigari sunt mai bune ci care sunt mai sanatoase,nu conteaza pretul, macar daca fumez sa fumez mai sanatos pentru organismul meu. Si inca odata va rog...nu comentati cu "lasa-te" si etclaughing

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Liviu a răspuns:

Dai tare nepoate, am fumat 8 ani, pana am realizat ca e o pierdere de bani. Si acum le-as lua de le-ar face 5lei pachetu, dar cum asta e imposibil, nici eu numai fumez.Baga tare, pall mall, sunt usoare,winstone la fel, tot ce are filtru alb sunt usoare,ce are roz, fugi de ele, pentru ca iti rupe plamanu happy Eu fumam viceroy (cele mai tari la vremea aia) more la fel, kent nu prea ma omoram, era usor. Barem tigarile alea paie pentru fetite, am fumat doar 2 3, nu mi se pareau deloc bune. Dai bataie.

32 răspunsuri:
| patrik986 explică (pentru minrest):

Omgg...bine ca imi zici

| alex15ccc a răspuns:

Da, pall mall, dunhill etc au in filtru carbune activ care cica absorbe din substantele nocive. oricum, daca vrei sa fumezi sanatos ia-ti tigara electronica.