| Ligia_5960 a întrebat:

Hello
As vrea sa stiu daca ati folosit careva centuri pentru slabit? Ceva in genul ABTtronic sau velform.
As vrea sa utilizez si eu o astfel de centura si nu stiu daca e buna si eficienta! Merita adica slabesc cu ajutorul ei?
Si daca dau jos burtica se depune repede inapoi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Am avut o colega care a folosit o asemenea centura si nu a dat rezultate. Daca vrei sa slabesti fa exercitii fizice si tine regim.

| Ayna a răspuns:

Cele mai bune metode de slabit sunt sportul si alimentatia corecta! In rest sunt PROSTII!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Aceste centuri nu slăbesc, sunt doar pentru masaj!
O alimentație săracă în calorii și mișcare zilnică ajută la slăbire, nu centuri!
Pa, pa.

| ralucutza06 a răspuns:

Mai mie imi place centura velforrm.nu stiu daca e asa folositoare pentru slabit.pentru ca o am de cateva zile.dar apropo.dac vrei sa iti dai comanda e pacat sa iti comanzi de aia cica originala de la top shop.adica...e ff scumpa.eu am dat 85 de lei pe ea.sh isi emrita banii astia.transipiri mult la brta cand o pui.:X mai ales daca mai pui si un pic de crema (de preferinta anticelulitica) e super! si pentru masaj e buna.:*.mie una chiar imi place.dar nu tb sa mananci la greu sh sa ai pretentii sa slabesti.big grin. sper ca ti am fost d folos.dac slabesc o sa iti las un msj