| yourprincess a întrebat:

Help! Mi se face spre interiorul urechii un cos(cred).Mi s-a umflat ca un cos si doare si fara sa-l ating...Asta sa fie? Ce pot sa fac? Rog seriozitate. sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Da, e posibil sa fie un cos. Se mai intampla sa apara si acolo. Nu prea ai ce sa-i faci. Va trebui sa suporti durerea care va trece intr-o zi, doua. Cosul, insa, trebuie lasat in pace sa treaca singur. Daca-l scormonesti, te tine o luna.

| mdaria a răspuns:

Poti sa astepti sa se coaca sau iti bagi in ureche o fasiuta de ceapa. Cand o scoti poti sa dai cu un betisor inmuiat in ceai de musetel. Ceapa trage durerea si infectia. (cosul e un fel de infectie)

| HelpMeNow a răspuns:

Va trece de la sine. Si eu am avut asa ceva, este cos pe dinauntrul pielii, nu incerca sa il atingi ca mai mult rau iti faci, va trece peste cateva zile - 1 saptamana, cosuri din alea iti pot aparea si pe alte zone ale corpului, nu neaparat ureche si iti spun sa nu te atingi de ele ca sunt al dracu de dureroase!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie mi se mai intampla. Trece de la sine, dar ii poti grabi vindecarea cu tinctura de propolis sau cu tinctura de bitter suedez.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Este doar un cos acolo, ar trebui sa-l lasi in pace, trece de la sine.
Te pup!

| Gabriela_Mihaela_1990 a răspuns:

Am avut si eu cosuri si puncte negre in ureche de foarte multe ori. La inceput m-am speriat putin si am fost la un doctor dermatolog foarte bun.

Doctorul mi-a dat sa imi cumpar ulei 100% pur de arbore de ceai (Tea Tree ) de la Thursday Plantation.

Mi-a zis sa pun pe un betisor de ureche, 2-3 picaturi de ulei de arbore de ceai si apoi am dat pe cosuri si punctele negre. Am mai pus cateva picaturi in sampon pentru a scapa mai repede dar si pentru a controla excesul de sebum.
La mine a functionat foarte bine si iti recomand.