| bea_6905 a întrebat:

Hey! Beau ceai antiadipos de aproximativ o luna, si as dori sa fac o pauza, deoarece am citit ca nu e bine sa il bei pe o perioada lunga de timp, deoarece te deshidrateaza. E adevarat? Mentionez ca beau 2 l de apa pe zi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| anaMARIA a răspuns:

Un plic de ceai fiert 4-10 min in 250 ml apa si baut seara...este sanatos, detoxifiant, revigorant, taie pofta de mancare, nu e rau la gust, slabesti in timp dar sigur.
De asemenea, din cate am inteles,"Antiadipos 42" e un ceai destul de bun (atat la gust, cat si ca efecte. ajuta si la eliminarea celulitei). Dar am inteles de asemenea ca nu sunt nici extrem de sanatoase aceste ceaiuri si ca nu e bine sa le bei o perioada lunga de timp, pentru ca devii oarecum dependenta. Avand efecte laxative si diuretice ceaiul antiadipos consumat prea des, poate duce la cateva efecte negative cum ar fi deshidratarea dupa cum ai spus si tu, constipatia si balonarea.
Daca il bei pentru a slabi, si nu datorita constipatiei, eu zic sa renunti la el.Eu nu am incercat nici un fel de ceai pentru slabit, in schimb am incercat pastile happy SuperSlim.Cu toate ca lumea imi spunea ca nu pastilele/ceaiurile sunt solutia, eu ca o incapatanata ce sunt, am facut tot cum am vrut si am luat pastilele timp de 11 zile. Efectele negative nu au intarziat sa apara.Vederea incetosata, setea, durerile insuportabile de cap, au fost cateva din consecintele acelui tratament. M-am hotarat, intr-un final sa renunt la ele, spre fericirea mea.Acum incerc sa ma abtin de la prajeli, chipsuri, cola, ciocolata si chestii de genu si sa nu mananc dupa 8-9 seara, iar daca mananc nu ma intind la altceva mai mult decat un iaurtel degresat big grin O tin de cateva zile asa, si sper sa mearga.slabesc incet, dar sigur si sanatos.Nu ma infometez sau chestii de genul.Ai putea sa incerci si tu la fel si sa renunti la ceaiuri sau chestii de genul pentru ca te ajuta pe o parte, si iti dauneaza pe alta.happy daca ai timp, putin sport nu strica happy Te pup :*

1 răspuns:
| Awndre a răspuns:

Da, probabil vrei sa slabesti. Recomandat e 1, 2 cani de 2 ori pe saptamana. Nu mai mult, pentru ca apoi dai afara si vitaminele/mineralele de care ai nevoiehappy